Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján megjelent közleményből. A KEH...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319
Minősitett többséget eddig az UNIO csak az ÁTHELYEZÉSRE alkalmazta!
Fenntartom, hogy a diktatorikus döntéshozatalt erőltetik a JAVASLATAIK elfogadtatására!
Nekem mit kellene bizonyítanom, ha nem értek egyet a véleményeddel?
"Először is: én nem ítélem hatékonyabbnak ezt a döntési formát, mert mint korábban már mondtam (azerősebbkutya) a diktatorikus szempontok kerülnek a döntésekben előtérbe."
Valóban sokkal demokratikusabb, ha még a szakminiszterektől is elveszed a döntési jogot és mindenben csak 1 ember dönthet;)))
"Az a minősített többség azóta működik az UNIOban, amikor egyik napról a másikra Az UNIO BIZOTTSÁGA JAVASLATOT tett, hogy átverjék az áthelyezési javaslatukat!"
Nekem viszont az kezd fárasztó lenne, hogy leírsz valótlan dolgokat, majd nekem kell bizonyítani hogy nem igaz. Utána pedig szó nélkül továbblépsz a következőre és kezdődik minden előröl:((
Ez így elég értelmetlen dolog
Először is: én nem ítélem hatékonyabbnak ezt a döntési formát, mert mint korábban már mondtam (azerősebbkutya) a diktatorikus szempontok kerülnek a döntésekben előtérbe.
Ha igaz amit Kaczinsky kifogásolt, 2017ig kérhető lehetne a régebbi szavazási forma, ami nem a minősített többség elve volt!
Ráadásul megkerüli a miniszter elnökök döntési mechanizmusát. Kizárja a legfelsőbb szintet!
November elsején lép életbe a Lisszaboni Szerződés azon rendelkezése, amely átalakítja a döntéshozatal szabályait a tagállamok minisztereit tömörítő Tanácsban"
"a minősített többség azóta működik az UNIOban, amikor egyik napról a másikra Az UNIO BIZOTTSÁGA JAVASLATOT tett, hogy átverjék az áthelyezési javaslatukat!"
Az a minősített többség azóta működik az UNIOban, amikor egyik napról a másikra Az UNIO BIZOTTSÁGA JAVASLATOT tett, hogy átverjék az áthelyezési javaslatukat! Ráadásul nem is a Tanáccsal fogadtatták el, hanem a külügyesekkel!
Akárhogyan is nézem ez a diktatúra "szelid" vagy bujtatott megjelenési formája!
Te elfogadod a minősített többség elvét, ami nem volt lefektetve amikor beléptettek bennünket az UNIOba!
Tehát az a diktatórikus, hogy utólag és nem mindenki egyetértésével! Ha így változik az UNIO az is a diktatúra (azerőskutyák) megjelenési burkolt formája!
Nem ismered amiről véleményt írtál.
pl. Diktatórikus:
A résztvevő országok belügyminiszterei minősített többséggel fogadták el.
Mi ebben a diktatórikus?
Amiről te tudni akarsz, annak még a megvalósítás nem történt meg! Erőszakos, diktatórikus megoldás, mások hibás döntését magunkévá tenni nem életszerű!
Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319