Topiknyitó: Portfolio 2017. 12. 09. 07:14

Nyugdíjkatasztrófa közelít: néhány év, és felére eshetnek a nyugdíjak Magyarországon  

Ugrás a cikkhez
Magyarországon napról-napra nyilvánvalóbb, hogy félmillióval kevesebb - munkaerõpiacra beérõ - gyerekkel és 600 ezernél is több kivándorlóval, illetve tartósan külföldön dolgozóval - azaz a mai adatokhoz képest legalább 1,1
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2017. 12. 14. 11:40
Előzmény: #378  salve
Második vonala, holdudvara pedig te vagy egy bizonyos pártnak. Nekem legalabb annyi területen különbözik a véleményem az ellenzéki pártokétól (attól is függ melyikével, lásd pl. szja, alapjövedelem, nemzeti kérdédek, munkahelyteremtés, kisebbségpolitika, stb., stb.), és ezeknek hangot is adok a fórumon is, legtöbbet mondjuk alapjövedelem témában, mint Orbánéktól. Nalad viszont soha egyetlen kommentet nem láttam, ami ellentmondott volna a hivatalos pártpropagandának. Sőt, a legvállalhatatlanabb, legbutább témaban, a Soros tervvel kapcsolatban is a parpropagandát vallod, ami szerintem a legjobb szűrő, te innentől kezdve nem lehrtsz más, mint elkötelezett hívő, bérkommentelő, vagy annyira buta ember, akinek az agyát nagyon könnyű kimosni. Szerintem nem utóbbi vagy, szóval te is nagyon jól tudod, higy mekkora baromságot védesz.
Törölt felhasználó 2017. 12. 14. 11:34
Előzmény: #378  salve
Nem az a baj, hogy erősen elfogult vagy, hanem sokadszorra hangsúlyozod, hogy te pártatlan kívülállóként tekintesz a dolgokra, aztán újra meg újra majdnem szó szerint előadod a pártpropagandát.
Azt meg bocs, de nem tekintem véleménynek, ha előadod ugyanazokat a hazugságokat Soros terv témában, amit a kormány előad. A legbutabbaknak szánt szólamok ismételgetése ugyanis nem vélemény.
salve 2017. 12. 14. 10:50
Előzmény: #377  _Bekre_Pal_
nos én 3 okból is mosolygok. 1. tényleg nevetségesek azok a vélemények, amiket itt a Soros jelenség kapcsán leírtatok de ez egy mellékszál, lezárhatjuk azzal hogy tartsuk tiszteletben egymás ellentétes véleményét, még akkor is ha csak nevetni tudunk rajta, 2. kifejtettem a bel és gazd politikáról hogy pragmatikus megfigyelőként és érzelemmentesen gondolom ugyanazt amit Schiffer András is kifejtett pl. már hónapokkal ezelőtt: Orbán nekem nem kedvencem, de a 2002-10 között kormányzókkal ellentétben őmögötte legalább van vmi kormányzati teljesítmény = némi előre lépés, azaz pozitív teljesítmény is - és ez az IS azt jelenti, hogy ha tetszik ha nem, hibáival együtt is Orbán ma az a kisebbik rossz, akire jobb híján inkább rá merik bízni a választók az ország vezetését (bizonyára nem véletlen hogy ezt tükrözik vissza  közvéleménykutatások), 3. és a 2. ponton is azért mosolygok, mert ez a 3. meg arról szól amit szintén kifejtettem: tényleg röhej a köbön ahogy ma az antiorbanista ellenzéki pártok kinéznek az ötlettelenségükkel és tehetségtelenségükkel együtt, hiszen lassan már az önmaguk paródiájának is gyengék!!- és ez miért tragikomikus? azért mert ti,  akik itt a fórumokon leírjátok az övéikkel kísértetiesen egybecsengő véleményeiteket, nos ti elvileg az ő második vonaluk, azaz a holdudvaruk = részben vagy egészben a korábbi szavazóik és vagy csókosaik / szimpatizánsaik/lekötelezettjeik közül kerültök ki (akinek nem inge ne vegye magára), és ti is csak ennyire vagytok képesek..(?!)..hiszen az ellenzéki pártok nullák a köbön, így csak max. ti közültek léphetne már elő (vagy kellene előlépnie) a "nagy megmentőnek" vagy "csodafegyvernek", vmi olyasvalakinek mint  pl. Pukli István is volt még kb. 2 évvel ezelőtt, amikor  az "új, naaagy néptribunként" szervezte egyre másra a demonstrációkat??!... na neeeee!.....
de tudom, te most úgyis azt gondolod hogy én mekkora egy marha vagyok, mert hülyeségeket írok és persze nincs igazam - jó, rendben de ha így gondolod, akkor is csak mosolygok rátok hiszen tudom, hogy szerencsére mi vagyunk ma még többségben, és remélhetőleg nem tudjátok jövőre sem visszaszavazni a hatalomba ezt a levitézlett, tehetségtelen, önmagát leépítő, szánalmas balliberális "elitet" :-)
_Bekre_Pal_
_Bekre_Pal_ 2017. 12. 13. 16:08
Előzmény: #375  salve
Jó ha az ember mindenen tud nevetni. Én még nem tartok ezen a szinten, vagy nem ittam vagy szívtam eleget. Nekem még kell hozzá valami vicces vagy röhejes.
madxa 2017. 12. 13. 15:57
Előzmény: #374  Törölt felhasználó
Óriásplakáton is olvasható volt?
Nem láttam.
salve 2017. 12. 13. 15:53
Előzmény: #371  _Bekre_Pal_
Lol
Törölt felhasználó 2017. 12. 13. 15:52
Előzmény: #373  madxa
Miért, talán nem olvastad el a Nemzeti Konzultáció "kérdéseit"? Milyen narancskomcsi az ilyen?
madxa 2017. 12. 13. 15:42
Előzmény: #369  Törölt felhasználó
Téged adófizetőként nem zavar, hogy nyíltan hazugságot terjesztenek a pénzünkön, orwelli vilagba illő óriásplakátokon?"
.
Sorold.
Törölt felhasználó 2017. 12. 13. 15:38
Előzmény: #370  salve
Mi az alapvető összefüggős? Soros, gyíkemberek, illuminátusok? Gondolom homeopátiában is hiszel? Esetleg lapos Föld?
_Bekre_Pal_
_Bekre_Pal_ 2017. 12. 13. 15:34
Előzmény: #370  salve
Lol
salve 2017. 12. 13. 15:32
Előzmény: #369  Törölt felhasználó
hülyékkel nem vitatkozom (akik a legalapvetőbb összefüggéseket sem képesek felismerni) - butítsátok tovább egymást mikiegérrel, jó szórakozást hozzá :-)
én nem vesztegetek rátok több időt
Törölt felhasználó 2017. 12. 13. 14:46
Előzmény: #363  salve
De még egyszer kérdezem. Téged adófizetőként nem zavar, hogy nyíltan hazugságot terjesztenek a pénzünkön, orwelli vilagba illő óriásplakátokon? Vagy te azok közé tartozol, aki az egészet el is hiszi? Esetleg nem hiszel belőle semmit, csak terjesztened a propagandát? Vallj végre színt, és ne hazudj olyat, hogy te mindentől függetlenül terjeszted véletlenül pontosan azokat a hazugsagokat, amiket a kormány óriasplakátokra tesz.
Törölt felhasználó 2017. 12. 13. 14:36
Előzmény: #364  salve
Most ezzel azt akarod bizonyítani, hogy máshol is akadnak buta és szűklátókörű emberek, és hozzád hasonlóan a neten nyomjak a propagandát, anélkül, hogy valaha bármit is megkérdőjeleztek volna belőle?
Mikieger85 2017. 12. 13. 14:23
Miféle kötelező+korlátlan kvótáról hazudozol összevissza, amikor még ezt a korlátozottat is készülnek visszavonni?
Mikieger85 2017. 12. 13. 14:17
Előzmény: #364  salve
Egy a sok orosz trollból. ("az emberek"...)
Mikieger85 2017. 12. 13. 14:14
Előzmény: #362  Törölt felhasználó
Ő adagolja a propagandát, nincs itt semmi meglepő... 
salve 2017. 12. 13. 14:13
egyet be is másolnék a kommentekből:
 Maria Engström‏  Nov 17 Replying to ecilia Wikstrom georgesoros  Received more instructions in what issues to push in order to ruin what's left of society... Where will you live when the European war start, where will you live when the swedish civil war start? You are a traitor to the people! Du är en Landsförrädare!
salve 2017. 12. 13. 14:06
Előzmény: #362  Törölt felhasználó
ez ugye nem az m1-en volt? :
https://twitter.com/CeciliaWikstrom/status/928967089901199360
és micsoda "véletlen", utána 2 nappal ez a nő, a bizottsága révén elfogadtatta a szövetségesek szsvazataival a felső határ nélküli, kötelező kvótára irányuló javaslatot
ha tudsz angolul akkor ovasd el a linkben megnyíló bejegyzés alatti kommenteket is, miként vélekednek minderről az emberek
egyébként sajnálom hogy ennyire buta vagy éppen te, de ez engem szerencsére nem érint
Törölt felhasználó 2017. 12. 13. 13:50
Előzmény: #338  salve
"a migráció és Soros esetében viszont más volt a helyzet, mert ezek a kampányok mind valós eseményekre és tapsztalatora lettek ráépítve!"
Tehát szerinted a Soros terves "konzultáció" is ilyen? Baszki, ha ezt egy tanyasi, csak m1-ből tajékozódó analfabéta ember mondaná, akkor okk, de neked internet elérésed van,bármikor utanaolvashatnál, nem kellene elfogadnod a legbutabbaknak szánt propagandát.
_Bekre_Pal_
_Bekre_Pal_ 2017. 12. 13. 13:49
Előzmény: #342  madxa
Ez nem így dől el, az angol a nemzetközi nyelv, ez van.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek