Topiknyitó: madxa 2017. 03. 25. 09:57

Nyíltan Tolvaj Bűnöző a Momentum?  

Azt peletykálják, hogy csak a fizetés miatt kezdtek bele.Én ezt nem hiszem.Azt is pletykálják a villamoson, hogy csakl az indulásértjáró állami pénz miatt alapították pártá.Én ezt sem hiszem.Ahogyanm azt sem, hogy a Fidesz szervezte meg az ellenzék megosztása végett.Hamarosan úgy is kiderül.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
mityu2 2017. 05. 19. 08:39
Előzmény: #35  madxa
#40
elment az esze az Origónak, hogy kérdéseket mert feltenni a Momentum Soroshoz (és szervezeteihez ) kötődő kapcsolatairól??? ilyen kérdést nem szabad feltenni mert a soros-dzsihád azonnal támad
signal2
signal2 2017. 05. 19. 08:38
Előzmény: #37  madxa
#39
A szűzleány hálótársairól azért nehéz értekezni.
signal2
signal2 2017. 05. 19. 08:37
Előzmény: #35  madxa
#38
"A Momentum akciójának feltételezhetően az volt az előzménye, hogy Kovács András e-mailben kérdéseket tett fel a pártnak arról, hogy kapcsolatban állnak-e Soros Györggyel, illetve kapnak-e tőle bármilyen anyagi támogatást." Hazudni jól kell tudni! "Papp szerint főleg három olyan anyag volt, amiben extrém módon hazudtak vagy manipuláltak a Momentum tagjairól az Origón megjelent anyagokban. " Tehát "feltételezésnek" hazudott hazugság helyett csak tájékozódni kellene ici-picit. Bár a kormánymédiánál ez nem elvárás. A másik vetülete a cikknek, hogy a TASZ és az index is beleszállt a Momentumba. Ez szolgáljon jó példával a kormánymédia előtt, hogy hogyan is kellene ezt csinálni.
madxa 2017. 05. 19. 08:36
Előzmény: #36  Alilou3
#37
Ne offolj! Ez itt a momentum bűneinek a helye!
Alilou3 2017. 05. 19. 08:30
#36
fidesznyikék gecita halmaz tolvaj bűnözők!!!
madxa 2017. 05. 19. 08:24
Előzmény: #31  madxa
#35
A nagypapára ütött ez a gyerkőc! Az is azt hitte neki mindent szabad! "BETÖRT AZ ORIGÓHOZ FEKETE-GYŐRA PORTÁL FELJELENTI A MOMENTUM MOZGALOM VEZETŐJÉT ÉS TÁRSAITSzilágyi AnnaFekete-Győr András, a Momentum Mozgalom vezetője tegnap délután néhány társával együtt betört az Origó szerkesztőségébe, ahol jogtalanul felvételeket készített. A történtek miatt a portál feljelentést tesz.A Momentum Mozgalom elnöke és stábja tegnap betört az Origó szerkesztőségébe, hogy kérdéseket tegyen fel a lapnál újságíróként dolgozó Kovács Andásnak, akiről később – bár elmondta, hogy nem járul hozzá semmilyen kép- és hanganyag felvételéhez – videót tettek közzé a párt Face­book-oldalán. Az újságíró a munkaszerződése értelmében sem nyilatkozhatott. A betörést és felvételkészítést Fekete-Győr András szerint az indokolta, hogy a portál „propagandagépként” funkcionál.A Momentum csapata körülbelül 10-15 percet volt jogtalanul a szerkesztőségben, majd a vezérigazgató-helyettes felszólítására távoztak.Lapunk megkeresésére az inzultált Kovács András elmondta, a portál feljelentést tesz az ügyben. Az újságíró úgy fogalmazott, megdöbbentőnek tartja, hogy egy magát komolynak mondó párt elnöke olyan jogsértésre vetemedik, hogy engedély nélkül betör egy magántulajdonban lévő épületbe. Hozzátette, ha ugyanezt a jogsértést Orbán Viktor vagy más fideszes politikus követte volna el egy ellenzéki médiummal szemben, már rég tüntetést szerveznének.Forrás: YoutubeA párt elnöke engedély nélkül forgatott a szerkesztőségbenA Momentum akciójának feltételezhetően az volt az előzménye, hogy Kovács András e-mailben kérdéseket tett fel a pártnak arról, hogy kapcsolatban állnak-e Soros Györggyel, illetve kapnak-e tőle bármilyen anyagi támogatást. – Legjobb védekezés a támadás alapon megjelentek az irodában, majd 15 percig engedély nélkül videóztak – ismertette az Origó újságírója.– Megdöbbentő, hogy egy politikai párt úgy gondolja, hogy csak azért, mert új, bárkivel szemben, bármelyik médiacsapattal, bármelyik újságíróval szemben bármit megengedhet. Ezt hibának gondolom – reagált Lázár János a Kormányinfón a Momentum akciójára. A Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy fogalmazott: olyan már volt, hogy újságírók oknyomoztak politikusokkal szemben, de olyan még nem, hogy egy politikai szervezet vegzált volna újságírókat. Az Index szerint a Momentum eddigi legrosszabb húzása volt a „látogatás” az Origóban, mivel jogsértő magánterületen engedély nélkül tartózkodni, Fekete-Győr András pedig nem tartotta be a politikai demonstrációk műfaji alapszabályait."
-pny
-pny 2017. 04. 17. 10:49
Előzmény: törölt hozzászólás
#34
Mityu, fejezd be a személyeskedést.
mityu2 2017. 04. 17. 10:24
Törölt hozzászólás
#33
morci 2017. 04. 17. 09:27
Előzmény: #31  madxa
#32
Nyíltan fórumbűnöző fideszs..gnyaló, aki ilyen topikot nyit.
madxa 2017. 04. 17. 08:32
Előzmény: #30  Vazsmegyei
#31
"“Az Egyesült Államok népe azt üzeni, hogy a békét keressük. Amerika mindig is a békére törekedett, amikor erőt alkalmazott, " Keresi,keresi........csak sohasem találja meg!
Vazsmegyei 2017. 04. 14. 12:57
Előzmény: #28  _Bekre_Pal_
#30
Nem tiltakozom Pali, hisz jobban ismered az életemet, mint jómagam. Nem egy hajóban evezünk és nem ugyanazzal a 'csapás" számmal. Az örömödet, meg osztom.
Vazsmegyei 2017. 04. 14. 12:52
Előzmény: #25  -pny
#29
A tőzsdén lehet pénzt keresni, de hogy ezért valaki fizet, azt csak töled lehet hallani, meg akit ezért fizetnek, hogy ezt mondja. A Momentumról, lehet, hogy előbb fog kiderülni, hogy rosszabb lesz, mint a fidesz:
_Bekre_Pal_
_Bekre_Pal_ 2017. 04. 14. 12:51
Előzmény: #27  Vazsmegyei
#28
rendszerint te is állati népszerű vagy akkor, akit meg mindig megruháztak az iskolai tornaöltözőben az osztálytársai, az a rajongás netovábbjával szembesült jópofa ez az alternatív valóság építés, nem túl hasznos, de legalább kívülről vicces (és nem, olyankor nem azzal együtt nevetnek aki csinálja, hanem rajta)
Vazsmegyei 2017. 04. 14. 12:48
Előzmény: #26  _Bekre_Pal_
#27
Minusz 62? Az kiváló mert nagyon is népszerű! Sosem lehet tudni kiknek mi tetszik és azt kik figyelik.
_Bekre_Pal_
_Bekre_Pal_ 2017. 04. 14. 12:45
Előzmény: #25  -pny
#26
apropó, én azt ragasztanám, hogy állítsuk meg felcsútot más: a topicnyitón mínusz 62 szavazat van, ez eddig a legcombosabb amit láttam
-pny
-pny 2017. 04. 14. 08:50
Előzmény: #24  negevhero
#25
Mondd, hogy legalább pénzt kapsz ezért...
negevhero 2017. 04. 14. 08:43
Előzmény: #23  Vazsmegyei
#24
Beindultak a bűn úttyán. "Folytatjuk a plakátjavítást: a Momentum több száz aktivistája péntek hajnalban országszerte 14 városban javította ki a kormány “konzultációs” plakátjait, kicserélve a “Brüsszel” szót Moszkvára és Orbánra – írja közleményében a Momentum.Bár az orosz tankokat már elvitték, az oroszok visszakúsztak a gázvezetékeken, az álhírportálokon és a politikai eliten keresztül. A kormány úgy hazudja magát szabadságharcosnak, hogy közben évek óta hagyja, hogy Putyin egyre szorosabbra húzza a rabláncot Magyarországon."
Vazsmegyei 2017. 03. 31. 19:48
Előzmény: #22  -pny
#23
Ezt a topikot még nem is láttam. Szerintem nincs mit csodálkozni a címén, hisz Magyarországon vagyunk, ahol csak lopnak hazudnak és a korrupció világszínvonalú. Miért lenne más egy ilyen országban a momentum is? Nem a lejáratás a célja, mert a nyíltan tolvaj bűnöző fidesz sem a lejáratás célját szolgálja, hanem egy jó nagy megbecsülését a fidesznek. Fogjuk fel, hogy a Momentum sem érdemli meg a lejárató címkét, mert az bizony kérdőjellel van bevezetve. Úgy, ahogyan ma még bizony nagy kérdőjel ez a Momentum.
-pny
-pny 2017. 03. 31. 18:54
Előzmény: #21  madxa
#22
Értem, hogy a kormány hazugsággyára mindent megtesz a lejáratásukért és te ennek részeseként nyitottad eleve a topic. De egyik kísérlet görcsösebb, mint a másik. Nézzük sorban: 1. Rájuk akarták aggatni a komcsi bélyeget. A tények: a vezetőjük nagyapja (!) volt TSZ-es, meg MSZMP-s, a fiú nem is élt a rendszerváltás előtt. A Fidesz ezzel szemben tele van egykori MSZMP-el, KISZ-essel (köztük maga Orbán Viktor is - nem a szülők, meg pláne nem nagyszülők, ők maguk) és érintettek az ügynökök között is, amit most már egyedüli parlamenti pártként ők nem akarnak nyilvánosságra hozni. Ez mind tény. 2. Rájuk akarták húzni (rájuk is) a Soros bélyeget. A tény: Orbán Viktor Soros ösztöndíjas volt, az onnan kapott pénzt sose adta vissza. 3. Rájuk akarták húzni a mutyi, korrupt bélyeget azzal, hogy vajon miből finanszírozták az aláírásgyűjtést, miből él a vezető. Tény: néhány millióról van csupán szó, a Momentum weblapján nyilvános adat és napinta frissült, hogy mennyi pénzt kaptak felajánlásokból. A Fidesznél ilyen sose volt és naponta repkednek a 100 mrd-os korrupt ügyek. Millió vs 100 mrd-ok... A kettő között 5 nulla van. Amit nem felismerni pénzügyi analfabetizmus, egy gazdasági fórumon meg az életképtelenség szintje. 4. Rájuk akarták húzni Gyurcsányt, meg a szocikat. Tény: a leghatározottabban elutasították velük az együttműködést. 5. Most rájuk akarják aggatni a liberális bélyeget (mintha az valami nácizmushoz/fasizmushoz, vagy kommunizmushoz hasonló bűn lenne). A tény: MINDEN párttól függetlenek akarnak lenni. Deklarálták. Innentől minden ócska hazugság. Ez a legutóbbi most már annyira szánalmas, hogy szavak nincsenek rá. Nagyjából ott tart a Fidesz komcsi aljadék hazugsággépezete, hogy arról cikkezik, hogy láttak már liberális politikust. Na és akkor baszki, mi van? Ha csak ez megy, az kevés lesz... Ráadásul a visszájára fog elsülni, csak szólok. Szóval csináljátok csak.
madxa 2017. 03. 31. 17:09
Előzmény: #20  _Bekre_Pal_
#21
A 888.hu Momentumos körökből úgy értesült, hogy Tóth Csaba, volt SZDSZ-es tanácsadó a Republikon Intézet egyik alapítója és stratégiai igazgatója – ahogy a portál fogalmaz – fújja a passzátszelet a mozgalomból párttá avanzsált nagykörúti társaságnak.A fiatal csipet-csapat előszeretettel szereti magát friss, tiszta, politikailag szűz formációként feltüntetni.Ezzel szemben egyre másra derülnek ki az eltitkolt ballib kapcsolatok. Szakmányban kerülnek elő a párt holdudvarából leszerepelt politikusok, illetve bukott politikai tanácsadók.Legalább egyszer mindenki elvette a formáció szüzességét, aki csak arra járt. Mármint politikailag.

Topik gazda

madxa
3 4 1

aktív fórumozók


 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek