Kiszalltam mindbol,es teljes szemleletvaltasba iranyitottam magam. Shortoltam mar ma es nyitott shortjaim is vannak,de elsodleges celom a meg megmaradt tokem vedelme. Nagyon sok sikert kivanok mindenkinek aki itt van,amennyiben tenyleges esemeny fog.tortenni barmikor,biztos h ra fogok segiteni az emelkedesre.
Tökre igazad van, egyet értek. Nutex mire esik? Nincs termelés! Hubert home office-ban nyomtatja a papírokat már évek óta, még egy normális email címe sincs. Tele van pénzzel a cég. 1 mlrd forint cashnél papíronként 20 forint kp van a trezorban.
nagyon remélem, hogy májusig lenyugszik mindenki a picsába, mert akkor utaznánk a családdal londonba, és kuuurva sok pénz benne van már a foglalásokba, amik nem lemondhatók. szóval én emiatt is aggódok, hogy törlik a gépünket, aztán a szállást baszhatjuk... szerintetek májusra lenyugszik valamelyest?
Ott tartunk, hogy névértéken forog az árfolyam ami nagyjából 1.2Mrd marketcap-ot jelent, és ha csak Hubi legutóbbi két tőkeemelését tekintjük akkor is legalább 700M ft kp van a cégben, de szerintem inkább 1Mrd körül lehet. Lassan kisebb lesz a marketcap mint amennyi likvid tőke van a trezorban. Emellett hozzátenném még hogy vigyázó szemetek kínára vessétek, ahol már lecsengett a járvány legjava és kezd újraéledni a gazdaság.
bármi lehet, itt a politikusok merkellel az élen 60-70%os fertőződésről beszélnek. az 5 milliárd ember. Akkor szerinted mi lesz a világban? globális shut down, restart.
NUTEX részvényesek topikja