Arra, hogy befizesse a maradék 75%-ot és kézhez kapja a közel 10 millió papírját. Persze ez csak az én maszek véleményem. Szerintem azután fogunk elindulni, amikor megjön a Béten a hír a papírok bevezetéséről.
Véleményem szerint is lesz nagytulaj . Tőzsdeérett cégekkel csináltak felmérést , a legtöbb jönne de ....nem olyan egyszerű . Ezért nincsenek IPO-k , túl magas kockázat egy cégnek IPO ként megjelennie , bevezetnie magát a BÉT-re. Inkább már a tőzsdén lévo csonváz cégek mögé , borébe bujnak. Ezt nem is oly' rég Korányi úr nyilatkozta.Ezért lwhet és lesz, lett jó befektetés nutex .
Hibás ez a véleményed. Az a pont csak addig él még amíg nem jön egy min 10Mrd-os apport. Ha megjött, már meg is történt az eluralás mert ezt a pontot megszavazta a kgy hogy törlik azonnal.
Az EST-ben elég bonyolult jelenleg a tulajdonosi szerkezet és nincs egyértelmű nagytulaj. Az egyelőre csak egy elképzelés, hogy mégis van de még bújócskázik, viszont lehetséges. Barna, Antal Kadosa, Neuman, Delta Holding, meg nem történt allokációk, stb., mind 33% alattiak. Akármi is lehet még a vége. De ez nem egy EST topik, ezért nem akarnék ebbe itt belemenni.
Az Estben a Delta bejövetele előtt már hónapokkal keringett a fórumozók és részvényesek között a Delta lehetséges belépése. Sőt egyéb cégeken keresztül Deltás IT tag is volt már részvényes az Estmediában nem kevés darabbal.
Teljesen egyetértek azzal, amit az előbb írtál. A tőkeemelések és az eladások elsősorban a közkéznövelést szolgálják. Bármikor jöhet a befektető és egy nagyobb apporttal beemelheti a cégét, ahhoz viszont kell egy egészséges közkéz is. Az estmediával kapcsolatban viszont nem osztom a meglátásodat. Már régóta vannak nagytulajok csak még vannak olyanok, akik valamiért bújócskáznak.
Annyiban ertettem jo hasonlatnak,hogy ott az osszevissza fantazialas idoszakaban a rv ar a kibocsatasi ar 200! szorosa volt. Itt majdnem hasonlo a helyzet,a cegvezetes reszerol mar fel volt dobva nyilvanosan egy uj befekteto erkezese,amiett mennek-mehetnek a talalgatasok ugyanugy,mint ott anno. Ezert vetettem fel,ha az estben 200 x -ra nott a talalgatasok kozepette az ar,akkor itt meg nulla vagy minusz?:-)
Törölt felhasználó2020. 02. 15. 12:24
Ez most komoly?Átnéztem Pny-hez,hát komoly bajok vannak ott.Magával beszélget és csukott szemmel habzó szájjal nyomja és csak nyomja.. Hihetetlen..
NUTEX részvényesek topikja