Sokan vannak benne , és várják a további fejleményeket . Egyébként azt észrevetted , hogy nagyjából ( eladott mennyiségek ) tekintetében nem sokan adták hubin kívül ? Talán olyan cca. 2-3 millió ment ki másoktól a 2,5 hónap alatt.
Igen, ha a befektetőről nem is, de arról, hogy Hubi betolta a maradék zs-t, vagy hogy megkeletkeztették az új papírokat, egy-két héten belül én is hírt várnék.
Ha eladta a mennyiseget,tulajdonkeppen barmikor johet vmi hir. Egyreszt fel kell eleszteni a storyt (v a regi hazugsagot kell ujramelegiteni,h ujjal megspekelni),masreszt mennek a feljelentesek ellene,szoval viritania kell vmit a cafolatara,harmadreszt elo kell kesziteni a terepet a tobbi papir eladasahoz. Rovid idon belul tortennie kell vminek,ha meg nem tortenik semmi,a spekik fogjak megrantani ha nyilvanvalo lesz,h innen mar nem akar a papir tovabb esni.
Ez csak egy megérzés . Illetve szerintem túl hosszú ideje már , hogy csend van . Gyanús ! Hubi bevezetett 10 millió db pakkja előtt valamit be kell tolniuk . Szvsz !
Lehet,de nem bannam ha a mi papirunk is igy lenne nem hanyatt esve. Ebben az evben csak az 5-10 minuszos nap tud egymas utan menni, 2 emelkedo mar nem.
1.) Tudom, de a 240M fölötti részt nem számoltam bele, tehát az tovább csökkenti, így igaz amit írtam. 2.) A KVT Invest Zrt. csak egy követelés ami vagy behajtható vagy sem. Az elég nagy gáz ha a sajáttőke/alaptőke ezen alapul. Egyébként ez is igazolja, hogy abban az elmétedben sem lehet igazad, hogy csak úgy kilopják a KVT-t a cégből mert akkor kilopnák az alaptőke nagyrészét is ha tényleg ez az eszköz lenne a fedezete, amit mégegyszer kétlek mert ez egy követelésként van elkönyvelve a Nutex könyvében, sőt egyébként úgy tudom csak feleakkor mértékben mint a KVT saját kimutatásában, ahol viszont kb. 1.6mrd-t ér szerintük.
https://index.hu/gazdasag/2020/02/14/az_mnb_ovva_int_a_kriptovalutaktol/ L ezt írhatták volna a futuraqua rol is, attol tartok komoly Mészáros ralikban meggazdagodott kisbefektetoi vagyonok fognak ott porra egni ! penznyelonek tobb tennivaloja lenne ott mint itt, ha már egyszer elhatarozta fellep a kisbefektetők vedelmeben.
NUTEX részvényesek topikja