Jol van ez igy,nem loverseny. Pont eleg ha nem esik vissza a gyengebb kereskedes kozben,raer ujra erosodni delutan es a a kovetkezo napokban. Mondjuk nem lenne egy hatrany,ha a portfolio megemlitene a kgy hatarozatokat.
Hubi hozza a büfit ! Persze , hogy engedik neki még ! Ő egy kulcsfigura a deal-ben ! Ráadásul még több részvényese lesz a cégnek , Hubi eladott pakkján keresztül !
49,50-re tettem fel, de - valóban késleltetve - úgy láttam, hogy 50-ért ment el - egy része. Az én netbrókerem sajnos nem írja ki még forint pontossággal sem az árfolyamot, csak azt, hogy milyen időpontban mennyi teljesült. Akkor majd utánaszámolok, de nehéz lesz, mivel közben a 49-es is elment és mást is eladtam.
"Ez tényleg jogos felvetés, én sem értem mért engedték Hubernek, hogy újra tőkét emlejen." - Szerintem Huberéket a tőkeemelésekkel fizetik ki, mert ne gondolja senki hogy bagó 68 milláért megválnék a cégtől a KVT Invest Zrt.n keresztül. A többivel teljesen egyetértek !
Én megpróbálnék választ adni a kérdéseidre, természetesen a tévedés jogát fenntartva, de azért értelmes válaszokat keresve. "- ha nem csak tömésre használják ezeket a nyomdakat akkor miért nem lehet 1 körben letudni?" Ezt joggal teheted fel az ESTmédiában és az összes többi kispapírban mostanság a magyar piacon. Mert nem cél és érték a tarnszparencia és a korrektség manapság, hanem a kicsik minnél jobban lehúzása, kirázása és ehhez mindenki asszisztál, befektető, eladandó cég, IT, nagytulaj, stb egyaránt. Ha majd 10 bőrt lenyúzak rólunk, és már nincs más út, letudják. "- miért nem volt jelen a titokzatos befektető sose eddig kgyken?" Épp most írta valaki, hogy ott volt egy pár érdekes figura, többek között a sictec egyik embere ha jól értem, bizonyos Szász. Másrészről pedig az igencsak árulkodó lenne, ha éppen az a cél, hogy rejtve maradjank egyelőre. - "ha év végéig kell meglenni csak a szavazatelsobbsegi rvek bevonásanak akkor addig nem is lesz befektető?" Rosszul érted. Valószínűleg inkább az év végéig adtak így határidőt a deal zárására, így a befektetőnek ezen időn belül lépnie kell mert utána lejárnak ezek a pontok, ami kellemtlenül érintheti. Ez is jó nekünk mert nem húzhatják évekig mint az EST médiát például. - "amúgy is miért van feltételhez kötve?" Mert ha nincs befektető, akkor ezek szerint (érthetően) nem akarják, hogy eltűnjön a maradék másfél milliárd vagyon is cégből csak úgy a semmire, az elsőbbségi papírok kivonásával. Ha megjön a deal, akkor menhetnek a papírok és a KVT Invest is, ha nem akkor maradnak. Tiszta sor. Így legalább nem viszik ki a vagyont, ahogy azt egyesek felvetették korábban. - "a befektetőnek az általam ismert univerzumban mindenhol az az érdeke
hogy minél olcsóbban szerezzen meg egy üres céget. Itt miért nem? Miért
hagyja a nyomdát egyre magasabb árakon? Miért hagyja hogy az eljövetelet
lebegtetve dragitsak a céget amibe be akar költözni? " Ez tényleg jogos felvetés, én sem értem mért engedték Hubernek, hogy újra tőkét emlejen. Valószínűleg ő nem akar teljesen távozni a cégből, mint BCS tette az EST médiánál, de lehet, hogy folynak még az érdekharcok is. Ezt nem tudom megmondani. Az apport kérdést a múltkom már feszegettük nutexes kollégával, ott nem a piaci árfolyam befolyásolja a dolgokat, hanem leginkább a célként kitűzött befolyás mértéke és a vagyon nagysága amit be akarnak hozni.
szerintem most szaladj azonnal lottoszelvenyt venni,ha ekkora szerencsed tud lenni h veletlenul is el tudsz adni 50-en amikor a maximum ar 49,8 volt ma. Hat na,van akinek csak megszuletni volt nehez...:-)
Az csak véletlen volt, mert még pénteken tettem fel - a 49-es eladásival együtt - számítva arra, hogy a közgyűlés után valami talán elindul, és a nyitás után jó negyedóra múlva teljesült is. Feljebb is tettem, de sajnos ott vége volt. Amint lehet, az összessel kiszállok.
NUTEX részvényesek topikja