Igen , ez már nekem is átfutott a fejben ! Lejegyezhette , volna úgy is , hogy a stroy - hype időszakára már nála vannak az rv.-k és akkor szórja ki akár egy 60 -as átlaggal . A heti 40 Ft -ot megközelítő ár az már nagyon közel van a jegyzési árhoz . De persze vissza ( tették , pattant ) 45 fölé , ami jelentős szint . És még mennyi van neki ? ! Sok ! A másik , sokan úgy vannak benne , " ha egyszer eléri a 60 -as szintet , már dobni is fogom " ! Tehát ezek még fékek felfelé és még Hubi pakkja ..... de ő neki is ezzel tisztába kell lennie ! Érdekes a dolog ! Csavart kezdek benne látni , jó értelemből !
En ma azon gondolkodtam,h tobb 5-6 millio db-os napi forgalom is volt az elmult ket honapban es jellemzoen a 60- as artartomanyban. Itt 100k-kat,de akar 1 mill-t is el lehetett volna ugy adni,h meg sem erezte volna az arfolyam. Huber vajon miert olyan ostoba akkor h megis a 40-esben tolta lefele az arfolyamot eszetlenul?
Sokan felfigyeltek erre a papírra az elmúlt hónapok során. Valaki vett , valaki pedig figyeli a folyamatokat , és egy bizonyos bizalmi index esetén bele fog venni . Sok büfinek van rajta most a szeme !
Úgy hülyeség amit írt ahogy van. Részvénykonverzióról szó sem volt, Huber meg ökör lenne napi árfolyamnál magasabban jegyezni ilyen tőzsdei hangulatban.
Nem lesz itt semmi az átverésen kívül. Huber István megtömi a saját zsebét, miközben szórja a részvényesekre majd a darabszámát.Húzzák az időt csak ezekkel a javaslatokkal, és közgyűlésekkel, hogy minél több időt nyerjenek.Ez az én véleményem.Szerintem nagyon aljas módon átvertek itt minden kisebb szereplőt.
NUTEX részvényesek topikja