Örülök az általános pozitív optimizmusnak, de mi van akkor, ha ez a közgyűlési határozat nem lép életbe, mert dec 31.-ig nem döntenek a 10 milliárdos tőkeemelésről?
Ebben a cegben mindig Huberek a legnagyobb reszvenyesek. Mindegy a szavazatelsobbsegi. Itt kzgys elott nyomtatnak 5-10millio reszvenyt barmikor, es egy ember sem tud ellenuk szavazni. Most is jon egy rakas reszveny, a decemberi 7milla utan.
Mondjuk ez azert semmikeppen sem rossz hir,feltetelezem h ez a penzehes ficko sem annyira hulye,h fel milliardot azert tol bele vmibe,hogy mondjuk 50-55-on meg kiszalljon nagy kinkeservvel belole. Ha cssak e gondolat menten beindul a spekulacios vasarlas,nagy baj mar nem lehet a mostani arszintrol.
Valamit nagyon felre ertesz. Nem tudom mire az orom. Mondjuk mar decemberben is felre lett ertve minden. Azota sincs befekteto, csak novekszik a reszvenyszam, de nekem mindegy.
Huber 46 Ft-on betol kb. 450 milliót. Nem gyenge a csávó.
Tényleg bízik a cégben. Hatvan felett én is olyan akarok lenni, mint Huber: izmos, okos
és jó gazdag 😀
Hat igen. Befektetorol szo nincs.Jonnek az uj reszvenyek, toke leszallitas, 12Ft nevertek.Szavazatelsobbsegi atalakitas leszavazva. "A Közgyűlés elutasította a Társaság 35.000 darab „F” sorozatú és 2.665.000 darab „G” sorozatú szavazatelsőbbségi részvényének „E” sorozatú törzsrészvénnyé alakításáról szóló határozati javaslatot."
Erdekes,h a frissen regelt nick megis igazat mondott. En egyelore meg izlelgetem eeket a hatarozatokat,befektetorol egy kanyi beetu utalas sincs,sokkal inkabb a penzugyi-technikai machinacio sorozatrol.
előbb legalább 10 mrd-os tőkeemelés, utána szav. elsőbbségi kivezetés. azért óvatosak, de ez nem von le az értékéből. Ilyet is ritkán látni a tőzsdén. 9 oldalnyi tömény határozat. Ma megdolgoztak a pénzükért a fiúk...
Eddig végülis már minden lényegeset megszavaztak amit felvetettek, tőkeemelés 30Mrd nagyságrendben, és a vonatkozó 75%.-os korlátozás. Ezt a mardék pontot már csak megszavazzák 🙄
NUTEX részvényesek topikja