Üdvözlet a "klubban". Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is a NUTEX szerencsejátékosok soraiban üdvözölhetjük. Legújabb játékunk az Itt a piros, hol a piros, vagyis itt a Grabo hol az osztalék fantázianevet viseli. (Nyugodt legyél az itt lévőknek nagy valószínűséggel nagyrészt, a mostani áron, vagy afelett van az átlaga.) Hajrá NUTEX !
Karmesterünk, nincs ezzel itt semmi gond és Neked van a legjobb énekkari csapatod, így becsüld meg őket :) Az emberek pedig általában nem szeretik azokat, akiknek egy kicsit több hatalmuk van náluk.... Emelkedésre fel vitézek :)
Itt vagyok es vakaszolok. Amugy nem irok a papirrol meg sehova se, ne legyen felreertes. Ha van papirim nem tudok kusban ulni es nezni, hogy masok beszelgetnek. Ugyanazt csinaljatok Ti is. Dmode itt nevetett az esesben es stoppolt 20nal. Most vett, most fel van. De ez engem nem erdekel. Szerintem logikus. Ha hisz benne azt mondja, ha nem hisz benne azt mondja. Nektek ez fel es leduma
Hányszor írjam még le, hogy hülyének nézel mindenkit. Fenntartasz vagy húsz topicot. Ezt a nutexet csak azért, hogy szapuljad a részvényt. Ilyet épeszű ember nem csinál csakis érdekből. Aki több éve itt van a portfólión az ismer. Ráadásul több kgy - n megfordulsz. Ha veszel valamit feldumálod, jönnek a fülescsészék, stb. Többször írtam, hogy ne akarj megtéveszteni senkit. Amikor szólunk emiatt, akkor megsértődsz, beírod, hogy lelépsz, aztán újra itt vagy és kezdődik előlről az egész.
NUTEX részvényesek topikja