ha helyből nemet mondanak, akkor nem sok értelme van ennek az egész felhajtásnak, hogy még mi is tehetünk javaslatot, stb.. határozatképes lesz holnap a közgyűlés, nem lesz halasztás, szvsz
ez orosz rulett lesz,vagy ki jön valami jó hír vagy ,tényleg 40 lesz. 78 on vettem és már mínuszban vagyok,így kell ezt. Most mindenki imádkozhat aki megvette 85 ön,hogy felmenjen. Jövőhéten rakéta? Basszus akkor fogják eladni,mert hírekre adni kell. Mert mikor veszik csak akkor tudod eladni,nincs vevő vége mindennek. De aki 50 ről 60 ról van nincs félni valója ,ereszkedésbe eltudja adni.
megnéztem gyorsan a renomédat, de te minden fórumon ott vagy, topikról topikra írod a negatívumokat, de még véletlenül sem pozitívat... hogy lehet így élni, ekkora a depresszív hangulatban?
sokan reszketnek még ettől, nem merik tartani a pozit. Aztán lehet nekik lesz igazuk és ez a közgyűlés sem hoz semmi érdemi változást, halasztják a szavazásokat vagy netán helyből nemet mondanak mindenre. Sajnos benne van a pakliban, de adjunk kis esélyt annak, hogy most nem így lesz. Ha simán, gond nélkül 100%ban lefut a gyűlés, mindenféle halasztás nélkül, akkor hétfőn brutális emelkedés jön. Ultra rizikós, mert ha az első variáció válik valóra, akkor meg brutál szakadás 40 ft alá. Igazi lottópapír, aki nem játszik az nem is nyer :)
NUTEX részvényesek topikja