Senkinek sem címeztem, akinek nem inge ne vegye magára. Ha konkretizálni kellene akkkor azért lennének tippjeim... mondjuk aki egy személyben 15-18 minuszt ad minden hozzászólásomra... csak így a teljesség igénye nélkül.
Ameddig a szavazatelsőbbségi részvények náluk vannak,addig a fű sem fog itt nőni.Félnek az MNB-től,ezért állt le az utóbbi időben a nyomda.A legutóbbi felszórzás is pont 9 forintos árfolyamon történt 2011' őszén.9-900!Sok lett megint a részvényszám.
Van amelyik már el is pusztult, de tudod, ezek a nyomorék csalók úgy gondolkoznak, hogy mindenki más is elpusztul, ezért igyekeznek azt a kis időt kellemesen eltölteni, és az ahhoz szükséges pénzt másoktól kicsalni. Ezt tanítják nekik a Váci úton... :-))) . Szóval, várni nem érdemes, mert a tisztességes emberek ideje éppúgy telik, mint a gazembereké...
Szia! Próbálok objektív lenni. Pár éve folyamatosan esik, az árfolyam, a tulaj tőkét emel majd piacra önti a részvényeit. Befektető egyelőre csak ő van. Gyakorlatilag mindenki bukóban csücsül. Mindenki. És ez a mindenki azonnal adni fogja amint tudja, haszonnal vagy kis veszteséggel. Én személy szerint 20 éves távra vettem, és veszem folyamatosan. Minden hónapban, és hogy egyre olcsóbb egyre többet veszek. Max bukok vele pár millát ha csődbe megy és kivezetik. Egyszer elpusztul innen ez a nyomorék csaló és remélhetőleg lesz valaki aki akar majd kezdeni valamit a bőrével... Jelen helyzetben sokkal jobb befektetések is vannak, én csak poénból veszem, mert szart sem ér.
Dmode nem kap 5-ert? Minden eshet, bármit vehetsz még olcsón. Kérdés az, hogy mi az olcsó. 5-6-7? Minden kispapír csorog. Mid van most? Mit tegyen az, aki bízik benned? Mutass utat
NUTEX részvényesek topikja