Tedd fel, de csak első szám első személyben... :-D Nekem meg az a meglátásom, hogy ha valakinek egy marék apró határozza meg a tudatát, és a képek láttán ez jut az eszébe, akkor az bőven megérdemli, hogy az utolsó fillérig elveszítse azt az aprót... :-)))
Hogy megélénkült itt az élet - még Civin úr is személyesen... :-) . Gabikát viszont hiányolom, olyan kis szégyellős, pedig szinte az óvodapadból ült át az igazgatótanácsba... :-)))
Amugy ez az egy ceg van kb, aki semmit nem mutatott fel 2008-2019es fellendulesben. Minden kis ceg valtott, hozott be valamit, ez csak egy ksmu befekteto hirt hozott. Igy ertve kamu, hogy semmi nem lett belole, eltunt mint szurke szamar a kodben
A latszat neha csal. Mindent a szemnek, semmit a keznek. Penz beszel, kutya ugat.. Es a tobbi.. En nem tudom ki miz csinal, mit akar, mit kavar. Ismered Ot? Civin ur valoszinuleg ismeri Oket Mast mond
Részvény, illetve részvényopció alapú javadalmazás első része:
A részvény, illetve részvényopció alapú javadalmazás első része keretében az
igazgatótanácsi tagok számára kitűzésre kerülő gazdasági eredmény akkor kerül
4
elérésre, ha a Társaság saját tőkéje, vagy konszolidált saját tőkéje 2022. december
31-én eléri, vagy meghaladja a 15.000.000.000 Ft összeget, vagy a Társaságnak a
Budapesti Értéktőzsde Zrt. által működtetett szabályozott piacra bevezetett
törzsrészvényei tőzsdei kapitalizációja (a tőzsdére bevezetett törzsrészvények
számának és záróárának szorzata) 2022. december 31-án eléri, vagy meghaladja a
15.000.000.000 Ft összeget. Ebben az esetben az igazgatótanács tagjai ingyenes
részvény alapú díjazásban és részvényre vonatkozó vételi opcióban részesülnek az
alábbiak szerint.
"Tisztelt Vicus, annak idején, 2009-ben, amikor a Nutexes lopássorozat megkezdődött egy szép chartsorozattal elég szájbarágósan bemutattam a t. Tőzsdének és az MNB-nek (akkor még PSZÁF), mi történik. A válaszuk az volt, hogy ha én ott és akkor bűncselekményt látok, akkor tegyek feljelentést. Megtettem, bízva abban, hogy a PSZÁF vizsgálat végén a PSZÁF csatlakozik. Nos nem. A rendőrség (és az ügyészség) két ízben utasított el azzal, hogy ami történt az nem bűncselekmény; 2011-ben és 2018-ban – ez utóbbi esetben kilenc(!) év nyomozás után… Kilenc olyan év alatt, amikoris folyamatosan a három „hatóság” szeme láttára, közfelháborodással fogadtatva folyt a lopás, mentek a Reanal, a kanadai és amerikai vállalatok, a vagyont érő ingatlanok az off shore vonalon a Belize-i levesbe… Őszinte híve" Uzenet szerdai
NUTEX részvényesek topikja