Kedves MNB ! Ha nem vennék észre akkor segíthetek a mostani 20k eladás után aki megkapta (annyira idióta) hogy pont annyit tett be eladásra és ezt SHORTOLÁSNAK minősül amit mndenki is tud hogy szabálytalan. Nézzék meg a kötéslistát 13:47:45 !
Köszönjük, hogy adja. Sikeres cég, befektető váró cég részvényeit nem venni kellene? 1-2-3 éve hogy alakulnak a potenciális befektetőkkel való tárgyalások?
Pontosan így van. Augusztus 8. án 643494 db volt, az elmúlt 30 napban a legnagyobb forgalom. Szeptember 6. -án 330 db. a legkisebb. Ma a 30 napos átlag napi forgalom 108 ezer darab. A portfólió pedig 900 ezer körül mutatja . Nemtörődöm banda.!
Stooq-on lehet valós adatokat kapni visszamenőlegesen is. Lehet hogy a portfolio fals, de tegnap az volt kéznél, onnan tudtam gyorsan reagálni. Ha rossz követjeztetésre jutottam akkot bocs, ha valaki betesz helyes számítást azt megköszönném.
Már 1 éve is, tavaly szeptemberétől volt 39,9 Millió részvénye. Most 34 millió db. van. 6 millió db részvénnyel kevesebb!!!! Tehát nyugodtan rátok szórhatta bőven 10 Ft feletti átlagáron....... Még egyszer, a gyengébbek kedvéért, neki teljesen lényegtelen az eladási ár!!!!!
A BUMIX kosár ezek alapján 2022. szeptember 19-étől az alábbi 16 részvényt tartalmazza:
4IG, AKKO Invest, Alteo, ANY Biztonsági Nyomda, Appeninn, AutoWallis, CIG Pannónia, Delta
Technologies, Graphisoft Park SE, Masterplast, NUTEX, OPUS GLOBAL, PannErgy, RÁBA, Waberer’s,
Zwack Unicum.
portfolio szerint az elmúlt 30 nap kereskedési átlaga 935e db. szeptemer 1-től tegnapig volt 8 kereskedési nap. azaz kb 7,2M db. Ebben keresd a 4,4M-t.
Vagy ha úgy tetszik akkor augusztus 31-én 10,8 volt a max, azóta pedig 9,8 volt az alj és most is 10,5... szóval a tőzsdén kiszórt mennyiség sem tudta leverni az árfolyamot... lehet hogy azért mert volt rá vevő is? érdemes picit gondolkodni.
NUTEX részvényesek topikja