Látod, elindult. Az átlagom úgy 12 körül van. Talán nem sokára eléri, de azért óvatosságból adogatok, mivel a SET-ben már megégettem magam egy kicsit/kicsivel - mármint ami az összeget illeti.
Valamelyik sunyi gé visszavett egy mínuszt, hogy csak hármam maradjon. Ez csak Gabika lehetett. :-/ . Jól van, Gabika, jön még spanyolcsigára úthenger... :-)
Már 4 mínusz, de velem nem szúrtok ki, én Gabikától tanultam a matekot: Beszorzom -1-el, és máris 4 pluszom lesz... :-D . Bár Gabika inkább 0-val szeret szorozni, hadd sírjon a bank igazgató. Vagy inkább örüljön? Ez mindenkinek a fantáziájára bízom... :-)))
Nyilván mindenkinek a maga baja fáj, de nem hinném, hogy az itteni mínuszolók azonosak lennének mondjuk az OTP-s topik mínuszolóival, hiszen a két témának semmi köze egymáshoz. Azt már többször leírtam, hogy a szerintem a Nutex de facto nem nyrt., és az, hogy a részvényeivel még (elméletileg) lehet kereskedni a BÉT-en, az leginkább valami súlyos mulasztásnak vagy összeesküvésnek tudható be...
Sok sikert a trollok ellen de egyetertek veled.Ez a forum nem arrol szol hoyg esz ervekkel beszelgess egy reszvenyrol hanem ok mar tudjak mi lesz es annak megfeleloen manipulalnak.Veluk nincs ertelme se beszelni se vitatkozni.
Én nem akarok se jót, se rosszat, csak az igazság néhány részletét igyekszem feltárni. . Hogy van, akinek ez rossz? Annak nyilván oka van... . Hogy van, aki azt képzeli, hogy neki rossz, mert az képzeli, ha a gazemberek gaztettei rejtve maradnak akkor majd valaki - ha más nem, a jószerencse - visszajuttatja a kapzsi meggondolatlansága miatt elveszett pénzecskéjét? Az meg szánalmas... :-/
Ha hidegen hagy akkor jo. Akkor nem kell minden nap cseszegetni. Jo kerozast! szokasos, nincs meglepetes. 15ev alatt szereztem itt tapasztalatot en is, nem csak Ti
Berakom a kiraly otp es bux chartokat, TAt, jo hireket hozok es kapok 5minuszt? Amugy barki aki ZellerEva mellett ir, minden hozzaszollasara kap minimum 1 de inkabb 3-5minuszt. Nem nehez nepszerutlennrk lenni. Eva mindent korrektul leir, szamla bemasolassal, es csak minuszokat kap az osszes hozzaszolasra, mert nyero trader. Pomperj szinten, a nagy TA guru. O kapta a forumon a legtobb minuszt sorban 30-40minusszal. Mondom kontra trendet nyom a forum, mint ahogy a tozsdei produktuma is
Tudod kik a nepszeruek? A trollok! Azok jol oda mondjak, beszolnak, gyokerkednek. Az tetszik a nepnek. Ez kontra produktiv. Ugyanaz mint a tozsde. Emberek 90%a vesztes, mert forditott szemlelete van
NUTEX részvényesek topikja