Jaj Hathor, ne hantázz. 60-70 között kezdtem el mondogatni, hogy el kell kerülni ezt a papírt. Most 40 alatt van... Te még 90-100 felett is itt ajnároztad.
"Már volt. 117." . Bizony ám. És ki az, aki még akkor is azt harsogta, hogy venni kell? Segítek: te. És ki mondta, hogy 30-nál a helye? Segítek: én. És hol is van most?
tudod, mit pny? irogass továbbra is, én kereskedem sok kispapírban és tkom-ban , richterben a blue-k közül, és ha nem adom el a 36-os vételem itt nutex-ben, akkor őrjöngjél egy nagyot, hogy ugye, te megmondtad :)
oké, de ezt már ezerszer leírtad ide megtetted a magadét ami viszont nyilvános, érdemes lenne valakinek kikeresnie, mit művelt heteken át pny az opimus topikban 9 és 13 forint között na AZ siralmas volt
Nincs a BÉT-en még egy olyan cég, mint a HUMET/NUTEX, a piaci ár töredékén megvalósított folyamatos zártkörű tőkeemelés ugyanis ennek az egyetlen cégnek a sajátja. Ahogyan 10-szeresen szavazó tőzsdén kívüli papírjai sincsenek semmi másnak. Ez a cég nem összehasonlítható egyik másikkal sem. Minden tekintetben szarabb funda mellett minden tekintetben könnyebben kisemmizhető kisrészvényesi felállás a szituáció. Ezt a papírt el kell kerülni. Aki ezt nem értette meg még, az nem való a tőzsdére.
NUTEX RALI INDULT