Olyan se, ahol 2,4 Ft-on korlátlan szavazatot nyomhatnak, 24-en meg tőzsdei papírokat... És ezzel olyan szinten élnek is, hogy csak az elmúlt másfél évben meg 3-4-szerezték a részvényszámot...
Igen tényleg nem írtál ide ilyet, csak gondolod. Mi az érdeked akkor mond meg, hogy tisztába legyenek a fórum olvasók. Túl sokat szólsz hozzá, nekem ez gyanús. Más normális lebeszélő nem ilyen szorgalmas. Lehet, hogy beépített lebeszélő vagy, ki tudja? A helyzet az, hogy megszabadult nagyjából minden tatozásától, kötvényestől, Civinestől. El lehet adni a céget jó pénzért. Ez már mind be van árazva. Nem kell esnie.
1. Nem írtam ilyet. Ezt gondolom, de nem írtam ilyet. Mindenki maga dönt. . 2. A szöveged másik fele megint jaj, jaj, jaj kategória... Ha érdekeltségem lenne benne, pont, hogy az lenne az érdekem, hogy emelkedjen az ár... Te nem csak, hogy nem értesz alapszinten sem a tőzsdéhez, de még a piac alaplogikáját se érted a jelek szerint.
Tehát akkor Te most mint mindig, arra ösztönzöd és ajánlod, hogy adja el a részvényét mindenki aki rád hallgat. Vigyázz! mert akkor 0 lesz az értéke. Pedig még el sem kezdődött a "nagy szórás" Ha sokan rád hallgatnak akkor ez lesz, Nem vagy véletlenül valami érdekeltségben a cégben?
Jaj, jaj, jaj . "Ha elkezdenék megvenni szépen lassan a részvényeket a kisbefektetőktől akkor az árfolyamot akár emelhetnék is" . Ez önmagában igaz állítás (ha vennék, tényleg emelkedne). De ők NEM veszik a papírokat a piacon. Fillérekért nyomtatják maguknak, hogy aztán a tőzsdén NEKED ELADJÁK.
Viszont ha el akarják adni a céget így már 3-szor többet ér, mondom Kapitalizáció... Ha elkezdenék megvenni szépen lassan a részvényeket a kisbefektetőktől akkor az árfolyamot akár emelhetnék is, Így aztán még nagyobb lehetne az értéke a cégnek. Tudom, Te az ellenkezőjét állítod, ne legyen igazad.
"Eddig volt:2,8M db. X50 Ft Most meg lett: 9Mdb. X50Ft Nagyobb lett a cég, erősödik." . A piaci ÁRAZÁS LETT nagyobb, nem a cég. És NEM A RÉSZVÉNYÁR lett több... Te spekiként viszont KIZÁRÓLAG AZ ÁRFOLYAMMAL TUDSZ, tudnál keresni... Nagy a baj, az alapokkal sem vagy tisztában.
"Lehet megint szórni majd... "
Eddig sem szórták. Nem láttam, alig van kötés hónapok óta. Annyi csak a különbség, hogy most már nagyobb lett a kapitalizáció. Eddig volt:2,8M db. X50 Ft Most meg lett: 9Mdb. X50Ft Nagyobb lett a cég, erősödik.
Majdnem mindegy is, hogy kié, akárkié is, nyilvánvalóan pénzt akar látni (egy egyre durvábban süllyedő hajón ül ráadásul), így borítékolható majd a szórás.
NUTEX RALI INDULT