Pedig Civin miatt pont most lehet itt érdekes történés.
Törölt felhasználó2017. 09. 30. 12:48
Előzmény:
törölt hozzászólás
amugy konzumnál mért adta el mind az 500 ezret ez relytély,viszont ekkora mennyiséget benfentesek szivtak föl alias 1 millio db fogyott 50 körül közkéz fele
Erre azt tudom mondani, hogy ők megfizetik a tanulópénzt. Van aki tanul belőle, mint én, van aki meg minden topicba fröcsögni jár évekig és nem keres pénzt.
és 30 rol 20 ra az mi volt sose derül ki,mi van ha az piacbefolyásolás volt est re irtam
Törölt felhasználó2017. 09. 30. 11:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
nem számit gráciák talán jobbak,vagy a forintozok akik mindig befékeznek,és a speka manipulátorok,pufferjani,piacbefolyásolok.
Törölt felhasználó2017. 09. 30. 11:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
ugy tünik csak hogy abban van ,vagy lesz story legalább, és egyébként legalább ,majd megy felfelé az önnek is jo,még egy pár gazdagék,meg még gazdagék,és máris 30 on 50 en leszünk pláne ha ,jönnek a csodák.utolso cég aminél nagyot durranhat,nem véletlen mennyien dumálnak ott mindenki érzi utcso ,nagy lehetöséget,ugye 20rol200ft az 10 szerezés ilyen a tözsdén már nem lesz,ez tutifix
Ezért szálltam ki nordból 10-nél, futurból 40-nél kétszer. Lehet Hathor mellett pénzt keresni, csak minden mondatát olvasni kell, nem csak azt, hogy mit vesz éppen. Volt célára mindnél. Rzek kockázatod papírok, figyelni kell, nincs ezzel semmi baj.
NUTEX RALI INDULT