Ez nem zarja ki azt, hogy 1998ban ne figyeljem bux es blue chipeket. Illetve a wtc alatt az usa piac eseset. en tudom mit mondtam. Kamu semmi. Tudok egy csomo mostani tozsdest, aki hatalmas hataridos piacokon nagy pennzel kereskedik, nem tudja mi az a hybridbox, ott1, set, trinvest, keg, visonka. Es? Megis tozsdezik
Hathor augusztus 24.:
"2008ban kezdtemtozsdezni. Semmi mast nem olvastam a zuhanasban, csak azt mindenhol: hogy humetet kell venni, meg phylt!! Fogalmam nem volt mik ezek"
link
1998tol hallgattam a tozsdei hireket, 2001ben a WTC lebombazasakor akartam tozsdezni, nem tudtam hogyan. Ennyi a mult. Mara mar Te vagy a mult, mar csak egy kotekedo venember lettel
A Konzumba érték jött és egy giga sztori Mészárossal.
A Nutexben 0 sztori van, van viszont filléres mutyi részvény nyomtatás maguknak, ami semmilyen más papírnál nincs, akárhogy kamuzol is.
Hát igen!! Ezt magyarázom Nutexben is!
"Nem visszatartó erő, hogy a BÉT-en régiós összehasonlításban csekély a forgalom?Úgy látom, hogy a hazai intézményi befektetők folyamatosan keresik a lehetőségeket. Ha van jó sztori, jönnek a befektetők. A gyógyszeripar töretlenül fejlődik, így mindig van pénz és lehetőség ebben az ágazatban."
Táplálék kiegészítők.. mint Nutexben.
Ilyen cégeket miért nem köt őssze a tőzsde?
Egyik szenved a bekerülés miatt, másik a kikerülés miatt. Mellette ugyanazon tevékenység.n
"A tőkealap befektetőként extra keresletet tud generálni, másrészt kockázat megosztási eszközt biztosít a magánbefektetők számára. Emellett forrást biztosít a vállalkozásoknak, illetve kilépési lehetőséget a jelenlegi tulajdonosok számára."
Ez a pharma cég pl simán jöhetne Humet-Nutexbe. A drága bét bekerülést elkerülhetné, és a bevezetés utáni értékvesztést is.
Konzum tudott egy váltással 250szeresen drágulni Jàszaiék érkezésével. Opimus tudott kb 50szerezni az új vezetéssel. Trinvest 10szerezni milliós bét bírságok és új tevékenység mellett.
Nutexben őrjöngés van duplázásnál, hogy drága.
Ne már..
NUTEX RALI INDULT