Csinálj neki egy havi, hetes, napos, órás, 5perces chartot!
Ugyanezt megcsinálom én is neki, és összehasonlítja melyik tetszik! De bárkivel kiállok ezügyben a fórumról, csak szóljon, és elküldjük ebben az öt időtávban!
Tele is volt, van, lenne jó elemzésekkel, de ezeket a majmokat nem etetem ott ingyen. A részvényes kollégáknak szívesen rakok ki elemzést, de az emberbe naponta százszor bele rugó trolloknak minek adjak tanácsot, elemzést?
Minden tiszteletem irányodba!
Nos az internet csodálatos világában az ember sok helyről összegyűjthet információkat s sok módom fejlesztheti a képességeit. Olvashat tanulhat. Minél több helyről gyűjti az ember az információkat annál jobban le tudja vonni a következtetéseket. S köszönöm azt is hogy így ismeretlenként "hozzá nem értőnek" titulálsz. Nos tudod olyan vagyok mint egy jó pap, s nem kell elmagyaráznom mire gondolok. ;-)
2011 óta alapokban kezelem a pénzem. S mivel időközben rájöttem, hogy másként több pénzt lehet keresni idő, szorgalom, alázat kombinációkkal. Volt Unit-link biztosításom is. S rá kellett jönnöm, hogy ha magam kezelem a pénzem talán többet érhetek el vele, mint másokra bízva. De mivel TE tapasztaltabb vagy így szívesen venném, ha esetleg technikai elemzést küldenél az email címemre a megadott devizapárra. chriss.1987.croker@gmail.com
S ha Hathornál is látok levonom a következtetést, mert nekem is van elképzelésem az adott deviza pár mozgásánál.
S még máshonnan további információkat szerzek, hogy megerősítsem vagy éppen cáfoljam a saját elképzelésemet. Én így csinálom mint hozzá nem értő, hisz azért is regisztráltam erre a fórumra, hogy továbbra is még inkább hozzá nem értő legyek, s bankbetéttel beérjem.Vagy ahogy te szoktad és ajánlottad pénzfeldobással hozzam meg a pénzügyi döntéseket.:-D (ui.: Az ismerősömnek is elmondtam, hogy ez az én meglátásom, s a döntést Ő fogja meghozni, csak is Ő döntheti el.) DE nincs harag. ;-) Bocsánat a hosszú ide nem illő hozzászólásért.
Amúgy ez a blog is jellemző. Saját bevallása szerint 2010 óta tőzsdézik (ő írta többször is), de 2010-ben már blogot indított "elemzésekkel"... Hát ennyire hiteles:)
Haha ez jó! Már én is linkeltem neki, hónapok óta nem szól hozzám. Jól jönnek Hathornak ezek a trollok, szó nincs etetésről, hadd legyen mindig elől a Nutex topic. :D Szívességet tesztek neki, ő pedig ezer örömmel beszél veletek. Okos fijú! Yo8! :D
Szerintem az ismerősöd jobban jár a pénzfeldobással, mint hogy te hozzá nem értőként ismeretlenektől kérsz tippeket a neten. Ezt mindenféle bántó szándék nélkül mondom.
Tisztelt Hathor!
Olyan segítségre lenne szükségem, hogy szokott e deviza keresztárfolyamok elemzésével is foglalkozni? S ha igen hol szokta készíteni, illetve tudna e küldeni GBP/HUF-ról.
Egyik ismerősöm Angliában dolgozik, s neki szeretnék segítséget nyújtani, hogy az elkövetkezendő 4 hónapban mikor tudna technikai alapon fontot váltani. Köszönet előre is a segítségért ! S elnézést a nem ide illő hozzászólásért.
NUTEX RALI INDULT