Vetel 78on 4500volt, egesz nap nem adtak ra. Alatta sorban 3-4-5-10-16.000vetelek sorban. Arra nem adtak le, napok ota nem tudjak letolni 75re sem. Atlag megy fel. Mi lesz itt?!
Lassan 120sem allitja meg, foleg ha jo hir jon.
Szomorú, hogy nem érted, ne rontsátok itt a levegőt!! Már néhányszor megkértünk! Igen, poziban vagyok itt is, más papírban is és buxban is. Pny neked mid van? Ott okoskodj, ezt a topicot hagyjátok! Szánalmas vagy!
180napos atlag 78!
360napos atlag ma mar 76!
Emelkedo trend nyomja fel. Fura lenne ala menni. Nem is bir, jon fel a vetel. 87ig nem volt komoly elado. 87-88on volt 11-45k elado, alatta par szaz, par ezer.
Így van!!
Lattad az onkentes lekotot? Gyurcsi bacsi 10darabot akart venni zaroban. 81es indi volt vele, annyi lett volna a zaro! Az orult troll 40darabot bedobott 78ra, nehogy felzarjon 81re. Kisbufik harca. Annyira vicces.
Milyen elete van ennek a sok negativ, befordult embernek?!
Vicc
XTBtől is megjött a margin változás :)
Tisztelt Ügyfelünk!Ezúton szeretnénk tájékoztatni 2017 szeptember 9-én (szombaton) hatályba lépő változásokról, melyek Margin-, Specifikációs- illetve Illetékek és Jutalékok Táblázatainkat érintik.
Milyen trauma kell ahhoz, hogy valaki ilyen befordult legyen, hogy semmi jó meglátása nincs, mindig csak a pesszimizmus? Hogy jut idáig el az ember? Milyen életet élhet?
Ki bünteti ennyire Őt?
Tisztelt Civin Úr !Látom kibékült a bűnözőkkel és vitte a cég 40 százalékát .Gratulálok , csodálatosan aljas húzás volt . A kisbefektetők vagyonát ezzel a közel lefelezte . Gondolom ezzel a feljelentés is ejtve van . Óriásit csalódtam magában .Azért még kíváncsi lennék miért tette . Milyen érzés a "másik oldalon" ? Üdv : Jovi
Na meg jött a nagy pesszimista!
Esküszöm nincs még egy ember, aki azt gondolja, ha jön egy új bróker cég, aki kereskedhet magyaroszági tőzsdén, attól elmegy a közönség.
Komolyan tutira veszem ez csak a pihent agyúaknak jut eszébe.
Normális ez? Komolyan találkoznék veled személyesen. Ekkora csodabogarat életemben nem láttam, mint Te vagy. Téged ki kéne rakni Május fára dísznek :)
Mi ez a sok felplusszolás? Nem megszokott.
Itt mindenki dobja a részvényesekre a mínuszokat, troll papír nélküliek meg plusszolják fel egymást, meg magukat midig..
Most a részvényeseket plusszolják. Jobb lenne az árfolyamot felplusszolni inkább :)
NUTEX RALI INDULT