milyen 10m? egyébként marhára igaza volt hogy 20-tól adta valami 12 huf-ig
az ma 2000 és 1200 huf - ugye a névérték mutye + FELszorzás 10-ről 1000-re !!!
Valószínüleg régebben sokat bukhatot a Humettel, azért probál mindenkit ilyen lelkiismeretesen lebszélni a vételről :) Anno Civin csinálta, hogy 10 millio pappirt boritott a piacra 20-25 forintos árfolyamon miután kigolyozták a saját cégéből... Közbe meg úgy forumozott itt, többet közöt pny vel, mintha semmi se történne... Nagy műsor volt :)
ezt meg lehet írni a mnb/pszáf-nek hogy vegyék ki a szabályok közül ))
az meg volt mikor kb 10 darabért büntizett 100e forintokra kisböfit
exmbs-től kérdezd meg
azért a tényleges pénzmozgást megnézném ezen ügyletekben....
a másik fele meg az a történetnek,hogy valószínű a pénze is a kisrészvényesek megkopasztásából származott a ,hülye dumájával...
ami sokan bevettek(én is),mivel a tolvajrészvények úttörője ő volt(Civin).........és előtte ilyen még nem volt(párhuzamosan vele még a Phylaxia)
Túl van ez már nagyon lihegve fiatal barátom. Minden papírban megy durván a mutyi, bluekban is, az összes kispaírt évente 5x rallyztatják fel-le, valamelyiket reggel-délben-este, de neked egyis sem tűnik fel, csak pont a Nutex. Ez mi, ha nem tömény rosszindulat? Pihenj már meg egy kicsit, menjél strandra.
Igaza van Hali nak. Nem lehet és nem is kell semmit nyomozni ilyen
pitiáner ügyben, mármint, hogy valaki egy betett egy nagy vételt, majd nyitás
elött kivette. Szíve joga bárkinek, megengedi a rendszer. Nevetséges vagy, de
azért jelentsd fel, ha nincs jobb dolgod. -:)
Hű, te nagyon nem vagy tisztában a fogalmakkal.
"..jó Hathor az ilyen...,de Civin...aki kiszáll..feljelent elvileg mindenkit???....most meg kiegyezik velük ezek szerint ....
Ő nem piacbefolyásoló???"
Ő kötvényes, akinek TARTOZIK a cég. Ő a jogosan neki járó pénzt szeretné visszakapni és megegyezett velük.
Rettenetes butaságokat írsz.
"ezt nehéz bebizonyítani ..."
Ezt bízd az illetékesekre. Büntettek már meg piacbefolyásolás miatt magánszemélyeket is néhány db-os felkötésekért. Ehhez képest a mai komolyabb.
nincsen nekem erre időm,de ő kezdte tanítani a mostaniakat és ő volt még a fő tulaj,amikor kezdték kimenteni a vagyont...
..ha valami nem tetszett neki,akkor új közgyűlést hív össze,leváltja őket...
én fiatal voltam még többször beszéltem vele -fél órákat- telefonon+ emailbe is(még meg vannak) és sikrült beültetnie a Humet-pbc-be...(mert az szerinte sokkal jobb lesz-ott volt a tényleges vagyon-,mint az akkori humet,ami akkor éppen 120ft körül volt(az mostani 12000ft-ot jelent),és hogy egyesülve jön az is a tőzsdére...)
Na ez 2,5 milliómba fájt...
NUTEX RALI INDULT