H-U de rég láttalak :)
Utoljára 40es szint körül vetted velem együtt ,-)
Szépen felment. A sok okos meg 74es limites sorban állás után adja le veszteséggel :))Annyira okosok
Sajnos indulatos kezdő vagy.
Nem fogom többször elmagyarázni. Hinni nem kell. Engem az ágyúdörgések nem hatnak meg. Mindig akkor veszek, hárfaszóban adok
A trágyadomb alján kincs lapul.Tele van csodás összetételű tápanyaggal,ami a paraszti gazdálkodáshoz nélkülözhetetlen,ha nekünk való biohamit termelnek.Nem kell fikázni,pénzet kell keresni rajta,a többi csak hamuszórás.HS!!
Figyu. Azért, mert én nem régen kezdtem és mert mikro szintű vagyok, meg hány éve bűvészkedhetsz a chartjaiddal, az logikailag azt jelenti, hogy ez a cég jó?
Minden trédem pluszos, ez sem tud más lenni. Jaj persze persze. Ne röhögtess már. Te vagy a magyar Jesse Livermoore, nem? :) Mondjuk abban az értelemben lehetsz is, hogy hányszor ment tönkre, majd kérdés, felállsz-e ebből. Meg azok a dumák, hogy Te itt minden esést megveszel, meg porszívózol lent... ember, ennyi madár nincs itt.
Figyu. Úgy olvastam fél éve tőzsdézel, elmondásod szerint makro szintű kisbüfi vagy. Én 9éve itt vagyok, és elég sok kockázatos papírt vettem, és az összes plusszos trade volt eddig. Ez sem tud más lenni
Neked ez jön le, nekem más.Semmi újat nem írt Civin úr! Max azt a jó hírt, hogy 2019 április lejáratig a cég fentmarad. Addig meg elég sok minden tud történni egy cégkivásárlásos piacon. Nekem pozitív a hozadék. Nem vagyunk egyformák. Azt már mindenki megírta, hogy tolvaj a cég. ettől hangos az egész fórum minden egyes nap :))
Minden ami ezzel ellentétes, az meglepetés :)
NUTEX RALI INDULT