Ez a negyes, meg ettol mentette meg az embereket. 15-20nal fenyegetoztek a vetelek utan. Lejarattak a reszvenyeseket ott is. Mai napig nem ismertek el. Folytatjak tovabb. :(
Szép napot !
Én a jót kívánom minden részvényben a részvényeseknek ellenben veled aki .........
Húztam innen,mert a napokban itt vagytok. Megyek innen,mert a friss levegőt szeretem. :-)
Én is így gondolom !
Amilyen alacsonyra mentek a kispapírok részvényárai ( a valóságtól elrugaszkodva) ,ugyan ilyen formában fognak emelkedni is.
Tudod én az Opimussal vagyok így. Van egy elképzelésem és ahhoz tartom magam.
Gondolom a Nutex-től a Humet-es múlt miatt félnek ,mint az Opi- Phyl "téma".
Hát a Humet is megérne egy könyvet,de az a MÚLT ! Mint a Phyl is múlt,most OPIMUS van.
A Nutex-nél is bármi "előfordulhat",de egyébként is erősödhet az árfolyam minden megalapozottság nélkül.
Azokat a személyeket inkább hagyjuk akiket említettél. Ahhoz nem kell tudomány,hogy a papírok esését várjuk.
Megmagyarázni mindent meglehet.
Minden papír emelkedjen. Legyen minden kisrészvényesnek jó hisz évekig szívás volt majd mindegyikben.
Torvenyszeru az egesz szamomra. Hallgatom a radiot. Mondja az ingatlanos elemzo, mar pakson is 20millio a panel lakas. Fovarosban 25milliot mond a panelra. Annyi nincs meg szerintem, de 20millas szint korul van. Pakson 5millio volt, fovarosban 6-7millio, amikor szoltam 3eve az ingatlanguru topikban. Ne felj penznyelo mester rogton kozolte, jogy senki ne hallgasson ram, esnek meg az arak, kis papirjaim is csodolnek, senki ne hallgasson ram. Ott is 4szerezhettek a real eletben a penzuket az emberek. Exmnbs is azt mondta ingatlanpiaci aljban, senki ne hallgasson ram, a beragadt ingatlanjaimat akarom csak eladni. Macika becsodolt ingatlanosnak hivott. Az en cegem fentmaradt a valsag alatt! Most is megy. Ezek az emberek kihagytak eletuk nagy uzletet. En eladtam mar az osszes ingatlanom, amit a valsagban felhalmoztam. Ezek a kis papirok a recesszioval estek, recesszio elmult, konjunkturaban emelkedniuk kell. 98%ot estek, most is ez is alig jott vissza a98%bol. Az ido eldonti.
Szia !
Minden jót kívánok. Nincs ilyen papírom ,nem is lesz. Kívánom neked a legjobbakat.
Sokat kapsz mostanában másoktól. A korrektség azt kívánja irányodba,hogy megjegyezzem.
TE VOLTÁL AKI HIRDETTE A KISPAPIROK EMELKEDÉSÉT A BÉT-en. Meg lehet nézni,hogy milyen sokat emelkedtek.
Jó meglátás volt.
Szép napot.
Tegnapelott 120k koruli forgalom volt, tegnap 140k forgalom. Mindenki tudja, ha kikapja valaki azt a 80-100k eladot,ujra duplaz a papir. ez remek hozam lehetoseg, nem fogjak kihagyni, mert nimcs mivel penzt keresni. Opimus kinzum paros harom napja nem megy fel. Rengeteg a befektetesre varo toke.
NUTEX RALI INDULT