Nem. Azt írtad, hogy képben vagy a tőkeemelésekkel kapcsolatban. Erre tettem fel a kérdést, hogy legutóbb milyen áron és mennyi papírt nyomtak ki maguknak?
pénznyelő tudja...én csak benéztem ide mikor vitáztak a főnökkel...
de gyalázat ami itt megy...
És hogy merjen egy nagybefektető ide befektetni 200-300 millió forintot akár...ha tudja hogy bármikor kisemmizhetik azzal hogy higítanak, és ezáltal elveszik a szavazati arányát...?
Mondtam én, hogy megvolt a korrekció 350-ről 400-ig.:DDDD
Mintha valaki direkt rájátszana, hogy forgalom nélkül (viszonylag kis forgalommal) jó nagyokat essen. A részvények számához képest nagy mennyiséget nem szórnak..
Kb. úgy 150 körül gondolom a korrekciót talán.
Elképzelhető, de rohadt rizikós, inkább próbálkozz más részvénnyel.
Olvass kicsit utána, mekkora mutyi folyik ennél a cégnél a részvényszámmal illetve a zártkörű kibocsátásokkal a piaci ár töredékén.
Nagyon sokan ráfaragtak már akik felpattanásra játszottak,-50, -70% vagy még nagyobb bukóban ülnek, ezért nem ajánlom.
Előbb-utóbb jönni fog. Csak nem tudhatodm hogy most fog 300-ról visszakorrigálni 400-ra, vagy majd csak 200-ról mondjuk 280-ig...
Valaki (Civin) nagyon szórja a papírokat. Ráadásul nagyon türelmetlenül. Ez világosan látszik. Ahogy megjelent kb. 2000 vevő a könyven, azonnal beszórta nekik, aztán megjelent 2x2500, azokat is azonnal kitömte. Amíg így ad valaki, nem sok esély van a pattanásra, ha elfogy neki, ugrani fog.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok