Ja a tőzsde. Lehet ezt hatékonyan csinálni, csak q....ra kell érteni hozzá. Körülöttem is vannak emberek, akik nagyon jól élnek belőle. Minden szakmát meg kell tanulni.
Aki valamibe beletesz megfelelő munkaóra mennyiséget, abból siker lesz. Csak csinálni kell. Fanyalogni mindig lehet (magyar szokás ugyebár.)
Szoktam mondani: átlagos teljesítményért ne várjon senki átlagon felüli bért.
Ugye ezért vagyunk különbözőek. Körülöttem mindenki beteg. Elég sok embernek segítettem. Először magunkon kezdtük a próbálkozást. Amikor láttam, hogy hatékonyak az OM termékek, akkor mertem továbbajánlani. Én nem kockáztatom a dr. címemet, mint Plagi-bácsi:)
Én nem mondtam senkinek, hogy vegyen Nutex papírokat. Én sem vettem. Itt valaki korábban leírta, hogy nincs közvetlen összefüggés az OM és a Nutex papírjai között. Én az OM részvényese leszek, az egy más tészta.
Ma jelenleg az OM messze a legsikeresebb leánya a Nutexnek. Annyit hoz, mint az összes többi együttvéve.
Az MLM megosztja az embereket, akár a tőzsde!
Sok embertől hallom: A tőzsdén, csak bukni lehet! Az MLM is ilyen. Aki ráérez az ízére, az tud vele nem kevés pénz keresni.
Hát pl. itt vagyok én:) 22 éve nem foglalkoztam MLM-el. Most újra. Az eredmény: két hónap alatt 20 ember félmillás jövedelem? Megérte? Meg. Heti 10-20 munkaórát tettem bele.
Nem csaptam be senkit, nem házaltam a termékekkel, nem szerveztem be senkit.
Az OM profin ki van találva. A legjobb szisztémát vették át, ami a piacon létezik, a világ 3. legmagasabbra értékelt biorganikus cégével társultak. Nem mellesleg bevették csendestársnak Prof. Paul Claytont az angol királyi orvosi akadémia táplálkozástudományi szekciójánek elnökét, aki behozza a szabadalmait a cégbe. Nobel-díjra jelölték nemrégen.
Ma már nem csak a nemzetközi klinikai vizsgálatok, hanem a hazai klinikai vizsgálatok is rendelkezésünkre állnak az OM terápiás termékeiről (SOTE, Szeged, Debreceni orvosi Egy.)
Az OM ráül a világ legfejlődőbb trendjeire és elképesztő hatékonysággal alkalmazza. Épp most olvastam itt a portfolion a biorganikus gyógyszergyárak szárnyalásáról. A Pharma divíziót éppen most indítják el.
Elég ha annyit mondok: individuális mikrokapszula. Személyre szabott gyógyszereket fognak gyártani, nem konfekciót.
Mint írtam korábban van benne kraft. Nem is kevés. Elképesztő összegek jöttek a be a cégbe az elképesztő két hónapban és szerintem nincs megállás.
Én elég sok pénzt betoltam , mint befektető az OM-be.
Mindenkinek szívesen válaszolok:) (kormany001@t-online.hu)
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok