Oké értem és ezek mind igazak is. De! Ma csak egy kis korrekció zajlik. Valamint még hivatalosan nem tört be magyarországra ez a nátha. Ha bejön, lesz még egy kis VIP beszálló :)
Szerintem 50-50%. Ez lehet egy eros fordulos nap,de persze vissza is eshet,mert miert ne. Azt viszont ne felejtsuk el,h ket honap mulva mar eros tavasz van,a virus onmagatol megszunik csak a meleg miatt mindenfele vakcina nelkul is,szoval erosen gondolkodni kell h mi ujat talaljanak ki egy vilagparaztatasra.
huber 46os papírjait el kell adni, és nem 46 alatt fogják, hiába mondja géza, hogy majd kiveszik a tartalékból, attól az még nekik veszteséges, mivel a tartalékot is ők dobták össze. 30 alatt ajándék, 30 és 40 között nagy eséllyel biztos nyerő a vétel, 40 felett már növekszik a kockázat.
igen ez vagy te, meg én is. de hurberék pénzéhesek, akiknek ha van félmilliárd, akkoris még több kell, telhetetlenek. és most ebbe a mégtöbbkell érzésükbe szartak bele, amit nem fognak hagyni
MOndjk fel milliarddal a hatam mogott letojnam en is ezeket a turbolenciakat,es kopasz ven szar letemre en is vinnem a kis titkarnocsket a novotelbe kurogatni. Kozben meg aggodjon a reszvenyar miatt az,aki raer erre.
ja, és most huberék is kamilláznak, mert beleszartak a kis állóvizükbe. oké, azt már tudjuk, hogy huberéket csak a pénz érdekli, de ez a bróker spekázás őket is hidegzuhanyként érte, szóval amekkora "maffiózók", valamit alkotni fognak, mert így nekik sem fasza csak annak a hülyének sem kellett volna szétbasznia a saját árfolyamát, és a brokikra önteni a pakkját, akik most jól seggbekúrták, de erre már rájött ő is, a szétkokszolt agyával
NUTEX Investments Plc. - részvényesek topicja