Ugyanígy látom ! amúgy meg ha ilyen sokan írtak az mnb-nek és még mindig nincs vizsgálat az pozitív, mert valószínűleg a vezetőség tisztázni tudta magát az mnb elott !
Egyébként milyen tény és esemény? A csúcs óta folyamatosan adják. Ez nem újdonság. Tegnap és ma a víruspánikban boldog-boldogtalan eldobálta. Annyi baj legyen, majd visszaveszik. Jan 19-én, az az csak 4 hete történt az rkgy-n, hogy megszavazták a lényeges dolgokat, valamint azóta nagyon gyorsan be is jegyezték Huber tőkeemelését és be is fizette a 25%-át. Azóta nem történt semmi újabb és várjuk a további fejleményeket. Ha nincs a víruspánik még mindíg 38-39-en lennénk szerintem.
Hat sracok,megemelem a kalapomat elottetek. Ennyi teny es esemeny utan is meg a 4 honapja meg csak meg sem emlitett befektetoben hinni....azert ez valahol vilagcsucs szerintem. Valaszoltak mar vmelyik ismerosodnek a levelere ?
Köszi. Az eddigi történéseket olvasva szerintem sem kizárt. Huber utolsó tőkeemése furcsa lenne ha nem készülne itt semmi. A mai nap persze inkább a víruspánikról szólt itt is.
Legszarabb papirokat utik a legjobban. Az utobbi napok (honapok) teljesitmenye sokmindent elarul a papir megiteleserol. Ilyen tekintetben mindegy h a brokik ratoltak a virus hype ra v sem.
Sokaknal elszakadt,teljes joggal. Kb 65%-ot esett eddig egyhuzamban,mindenfele erdemi korrekcio nelkul,kompletten a teljes emelkedest visszaadva. Jo lenne uveggombbe latni,h ez a tragya tarsasag mikor gondolja elovezetni a kovetkezo arcatlan es verlazito hazugsagait,h meginduljon a rv,mert anelkul ezen csak a csoda segithet,illetve meg az sem. Hogy rohadna meg ezerszer az MNB is,h karbatett kezzel nezik az ilyen koztorvenyes bunozok garazdalkodasat a bet-en. Legkozelebb odamennek,es a szajukba szarnak rohogve,egyreszt ezek talan meg ezt sem vennek eszre,masreszt meg is erdemelnek.
NUTEX Investments Plc. - részvényesek topicja