Úgy néz ki, hogy fel fogja vásárolni a Deutsche Balaton AG. a Novotrad-et.
Az első komolyabb részt már megvette és valszínű, hogy a további vételi szándék miatt tartja ilyen alacsonyan az árat. A Novotrade első embere (Rényi Gábor) azt mondta korábban, hogy kb 1700 Ft. a book value de nem tudják felkelteni a befektetői érdeklődést ezért ilyen alacsony az ár. A DB AG ezt észrevette és elkezdte a szokásos bekebelezési hadműveletet (Remélem!!!!!!!!!!!! !!!!!)
amely szerint megszerzi a kb 75-100%-ot és utána a vételár többszörösét kiszedi osztalékban. (lásd: Hungagent)
Ez csak elmélet nem tuti tipp vagy bennfentes info semmi ilyen nincs benne csak egy kb 1000% up egy éven belül!
csá
Ez az Fibónak van igaza.Hiába akarsz pár ezertől szabadulni a tőzsdén,ha vevői oldalon nincs ilyen sokra ajánlat,vagy rosszabb áron.Ezzel a nevesincs részvénnyel csak bukni lehet.
Nemhogy 1400-on nem ajánlom vételre de még 120-on is cak erős idegzetűeknek szabad foglalkozni a vétel gondolatával, ott ellenben már jónak tűnik kockázat/hozam arány!
Törölt felhasználó2005. 08. 11. 23:22
Szerintem novotrade 1400-ft-ért nagyon sok.A novotrade nem akarom bántani de nagyon gagyi,s azért mert egyszer-kétszer vannak jó napjai egy évben.Hát én ha nekem kéne ajánlani,nem tenném.
fiúk! ott az eco, megvan a hír, bele lehet ülni. Az már innen nem mehet lefele - aki szeret papírban csücsülni annak ez a legjobb alkalom. Nem kell tovább tücsköt-bogarat keresni.
Akkor majd elutasítja azt a bíróság! Hamisak a vádak.
Törölt felhasználó2005. 08. 11. 15:01
Figyu,Lennox,azt hiszem a Humetre szavazok tpoickot te nyitottad meg amnikor én épphogy idejöttem a portfolióra.Jól emlékszem?Tudom ez nem az a hely mégis megkérdezném hogy oké,most kezd a Humet jó lenni,de mi lesz ha az Apeh a csődegyezség-megfell ebbezését nem vonja vissza?
1-2 évente van ilyen lelkesedés amikor tizenpár millás kötés van rá egy egész napig, de aztán mindig hosszú időre elalszik, nem mutat különösebb érdeklődést iránta senki. Akinek volt egy csöpp esze az meg tudott még tőle szabadulni, most amikor volt rá forgalom.
Törölt felhasználó2005. 08. 11. 06:15
Novotrade eredmény: minusz 120 millió. Azé' ettől nem lesz rally.
Törölt felhasználó2005. 08. 10. 14:26
Ez lesz! :)))
Törölt felhasználó2005. 08. 10. 14:25
csoda történt! :) forgalom a Novotrad-ban! Joci, örülök, ha nyerő volt remélem most fog beindulni a dolog 120 környékén nem látok kockázatot nyerési potenciál nagyon sok. üdv
Törölt felhasználó2005. 08. 09. 15:36
Így vagy úgy de. De a mai nap szépen hozott a konyhára. Kösz giccs
Novotrde != Sunbooks A Novotrade hozta létre a Sunbooksot, ami egyébként nyereséges volt. (Leánykáról van itt szó.) A Novotrade-nél nem tudom mi a helyzet, mert sosem érdekelt.
Szia Giccs!! Köszi az infokat!!! Érdeklödö km csak egyenlöre,de még nem gyözött meg senki eddig,miért is menne fel,de persze lehetséges minden!! Lehet valaki ezen a cégen keresztül akar tözsdére jutni..!!Volt már ilyen,nem is egy...!!Akkor nagyot robbanhatna!!! Zolko ?Szerinted nem ér semmit??Nem mehet fel az árfolyama??Ha igen meddig??Az eladás felviheti az árát??Sok kézpénze lesz abból a cégnek(már ha sejted mennyit érhet annak a cégnek a fele?)???Neked is volt vagy van ilyen részvényed?? Sziaszt ok!!!
Giccs! Már ne haragudj (nem kötekedni akarok), de tudod, hogy miről beszélsz??? Jelenleg Novotrade = Sunbooks. A Sunbooks egy B2B szolgáltató, mely talán idén nullszalldós lesz (vagy szolid nyereséget hoz). Az Alexandrások le akarják őket nyomni, most dolgoznak a saját B2B rendszerükön. Hallani olyan pletykákat, miszerint a Novotrade ki akar szállni a Sunbooksból és eladja azt (jelenleg kb. a fele az övé papíron). A spekuláció talán erre irányulhat, de könyörgöm a "kitörés" és hasonló chartista fogalmakat ennél a részvénynél ne használjunk.
Hali hali:) kb 1 év kb 120 Ft min 1000 Ft deazt gondolom, hogy hamarabb is elkurvulhat az ember még 1 1,5 évet azért nem javaslom a 140-es vételt, mert nem biztos az up csak valszínű. eddig range-ban tradelt range alján vétel ha kitör nagyot megy ha nem akkor eladok mindent! hali
Szia Giccs!! Köszi a válaszokat!!Még kérdések: -Neked mióta van meg az 5k-d??? -Milyen átlagáron?? -Mennyié rt adnád el?? -Meddig vársz vele?? -Meddig mehet fel??? -Miért ne vegyünk 140ft felett,ha 1400ft-ra várod...??? Elöre is köszi a válaszokat!! Szia!!
Törölt felhasználó2005. 08. 03. 08:47
1)nem javasoltam senkinek a vételt de most megteszem: - 100-110 között meg lehet próbálni venni(ez szerintem kb 10% kockázat) szvsz nem szabad piacon venni. - tartási idő kb egy év - én biztos vagyok benne, hogy jó profit lesz rajta, van 5k ami nem sok de ha valaki adna 100-110-en lehet, hogy megvenném. Ne vegyetek 140-en vagy fölötte!!!!!!!, mert nehéz lehet eladni kis bukóval ha kell a pénz. Csak kötélidegzetűeknek!! !!
Keringett egy hírdetés a neten, kb 1-2 éve, hogy aki terhes nővel akar dugni, az küldjön neki egy feltöltőkártya kódot, majd' egyeztetés után találka. Mondani se kell hogy nem egy idióta sírt a qrvás fórumon, hogy ő bizony elküldte a 12500-as kártya kódját és nem kapott választ:)) Nekem meg volt egy kamu honlapom, ahol emeltdíjas sms-ekkel vehetett részt mindenki egy sorsoláson, ahol a nyeremény egy jó csajjal eltöltött 1 ingyenes óra volt. Jó pár száz embert átvertem vele, de nem éreztem jól magam, és még csak nem is kerestem vele szinte semmit, ígyhát töröltem. Egy novotrade miatt érdemes -e átverni bárkit? 2-3 beszivatott kis ember tud -e változtatni az árfolyamon hosszútávon? Francokat.
Várjátok meg a markáns emelkedést. Sok a beragadt. ----- Giccs- Majd ha igy lesz akkor kell topikot nyítni! Lehetne a címe pl, Soros György a felügyelő bizotságban... vagy Ki a felelős az alacsony osztalékért... :-) Jó tőzsdézést, Giccs!
Szia Giccs!! Szeretném tudni,hogy ha nem titok,neked van-e ilyen részvényed,mennyi és mikor vetted??(és milyen áron?)!!Remélem nem titkolod majd el ezt az infot,ha leíród jobban hiszünk majd neked!! Köszi elöre is!!!Sok sikert hozzá!!! Várom a válaszod,szia!!
(Ide is beírom, nehogy valamelyik kezdő bevegye ezt a nyílt cumit...) Úgy néz ki, hogy giccsnek nagyon magasról és nagyon régről elég sok részvénye van és már nagyon szeretne tőle megszabadulni, és ezért írja mindenhová. Ez csak egy elmélet nem tuti tipp....:D
Novotrad target 1400 Ft.
Az első komolyabb részt már megvette és valszínű, hogy a további vételi szándék miatt tartja ilyen alacsonyan az árat. A Novotrade első embere (Rényi Gábor) azt mondta korábban, hogy kb 1700 Ft. a book value de nem tudják felkelteni a befektetői érdeklődést ezért ilyen alacsony az ár. A DB AG ezt észrevette és elkezdte a szokásos bekebelezési hadműveletet (Remélem!!!!!!!!!!!! !!!!!)
amely szerint megszerzi a kb 75-100%-ot és utána a vételár többszörösét kiszedi osztalékban. (lásd: Hungagent)
Ez csak elmélet nem tuti tipp vagy bennfentes info semmi ilyen nincs benne csak egy kb 1000% up egy éven belül!
csá
giccs