2009. december 15-ig akarja bevezetni a 202.680 darab, egyenként ezer forint névértékű törzsrészvényét a Nordtelekom Nyrt. a BÉT részvényszekciójának B kategóriájába.
A távközlési szektort jelenleg az A kategóriás Magyar Telekom és a B kategóriás TVNetwork alkotja a magyar börzén. A Nordtelekom főtevékenysége a távközlésen belül az internet- és távbeszélő szolgáltatás. A társaság 2009-ben megkezdte az internet alapú televízió szolgáltatását, és 2010-ben szeretné megkezdeni a mobil internet csomagok értékesítését.
A Nordtelekom előkészítette több konkurens cég felvásárlását. Amint azt Gácsi Mihály, a Nordtelekom igazgatóságának elnöke korábban elmondta: az átláthatóbb működés és a későbbi tőkebevonás miatt megy a társaság a tőzsdére. Az elnök azt is elmondta, hogy tárgyalásokat folytatnak magyarországi akvizícióról, mert így szeretnék növelni az ügyfelek számát. Jelenleg 7-8 ezer internetes ügyféllel rendelkezik a Nordtelekom.
A kibocsátási tájékoztatóból az is kiderül, hogy a tőkeemelésben résztvevő befektetőket már kiválasztották, igaz, nem közölték. A tőkeemelést adó-, pénzügyi- és marketing megfontolásból a tőzsdei bevezetés utánra halasztotta a cég. A 202,68 millió forint jegyzett tőkéjű Nordtelekom részvényeinek 60 százaléka a budapesti BELTÁV Belvárosi Internet-szolgáltató és Távközlési Kft. tulajdona. A részvények 20 százalékát a Cipruson bejegyzett Scandinavian EQT Invest Limited birtokolja, 10 százalék pedig a dunaújvárosi Dr. Nagy Ügyvédi Irodánál van.
A Nordtelekom saját tőkéje 2009. szeptember 30-án 242,2 millió forint volt. Az év első kilenc hónapjában a bevételek elérték a 280 millió forintot, szemben a tavalyi egész évi 307 millió forinttal. A mérleg szerinti nyereség az év első háromnegyedévében közel 14 millió forint volt, míg 2008 egészében 2,7 millió forint nettó nyereséget könyvelt el a társaság.
Szerintem ma a felso limit sima ugy lesz itt. Utana akinek van lentebbrol tegnapi arak alatt, az mar 20-30%ra szerez annyi elonyt, hogy tartsa a tobbszorozes remenyeben.
Hozam kockazat arany...
Igen. Szokásos. Aztán 10-20-50szerezesnel is kopkodes van. Most minden kis papirban a batrak nyernek. Nyilvan van kockazat mindegyikben, de tozsden mindig volt kockazat es lesz is. Aki vallalja az nyer, aki mozizik az nem nyer, de nem is veszit. Ezt mindenhol mindenkinek maganak kell eldontenie.
Miért ne lehetne itt is tulajdonosi átrendeződés és komolyabb változások, hírek, főleg ha erre még a cég vezetője is utalt néhány hete? Tárgyalások új partnerekkel, új piaci lehetőségek felkutatása. 10 ft felett üres az eladói, így technikailag 100 ft, de akár 1000 ft is könnyedén lehet a papír rövid időn belül. Még csak egy jó story se kell hozzá, csak egy kis pénz és bátorság. A többi meg csak hab a tortán.
Miért ne lehetne itt is tulajdonosi átrendeződés és komolyabb változások, hírek, főleg ha erre még a cég vezetője is utalt néhány hete? Tárgyalások új partnerekkel, új piaci lehetőségek felkutatása. 10 ft felett üres az eladói, így technikailag 100 ft, de akár 1000 ft is könnyedén lehet a papír rövid időn belül. Még csak egy jó story se kell hozzá, csak egy kis pénz és bátorság. A többi meg csak hab a tortán.
Jó reggelt!
Nagy a nyüzsgés itt, így rákerestem a lapokban, de friss SZTORIT nem találtam...
"A terveik között szerepel, hogy később más kelet-európai országokra is fókuszálnak."
Megjegyzem:közel 3 hetes a cikk:link
Ez volt a Tr-nél is 6 ft-nál. 10 alatt szinte minden kicsi ki lett szórva, ma pedig 40. akkor is Hathor volt terítéken és mindenki röhögött még a 10 ft-on is...
Amit a recesszio altali leertekelodesben elvett a piac, azt a novekedes es konjunktura altali emelkedes visszaadja a reszvenyeseknek. Ezeken a hullamokon kell ulni. Aki sokaig tartogatta le, sokat bukot.. aki sokaig tartogatka fel a novekedesben, sokat nyer.
Zsak zsak telizsak minden kis papirt, ami emelkedo trendben van!! Az investinges indikator az osszes idotavon 5percestol naposig eros vetelt ir rajuk.
Nem. A chart kifordul lentrol es utana jonnek az ujak, ujitasok. A chart elore araz. Mondom mindenhol nutexrol beszelsz, probalod lebeszelni, de az ottani fulescsesze most indul es sokaig mehet. Minden nap feljebb zar. Ki fogjak kapni azt a 10millio forintnyi pakkot. 120nal 60%ot hoz a kikaponak es par nap alatt meglesz a dugo utan, az 6millas emelkedesi potencial. Kerdes ki lesz a gyorsabb vevo, az viszi, az nyeri. En mar 38tol feltankoltam. Egyebkent egy hete Te mondtad kimegy 95re, aztan megijedtel a kitores visszateszttol, es azota emelkedik vissza. Itt is tegnap mar uj ATLt josoltal, ra 3orara mar 10et. Ma mar 15ot. Ennyi a tozsdepszchiod. 5perces forgasokra mondasz ATLt es uj magas tetoket. Nyugizzal mar le. Tulporogtel
Nem lesznek itt olyan árfolyamok ,hogy 15-20ft....,de szerintem a beltáv nem ad el akkor sem-valami más szitu lenne...Gtegnap rekord forgalom volt : majdnem 7.5 millió darab
Szia!
Köszi a választ.Éb is így gondoltam.Viszont ,ha addig limit is lenne hétfòn kis tér maradna(9.1-10-ig).
Ahhoz hatalmas erő kellene,hogy én 9-10 ft nál megvegyem(soha nem mondom,hogy soha,de most nehezen tudom elképzelni)
természetesen 10-től csak 11 lehet a következő
a mai napról még annyit: én elég későn szálltam be, 5.7-től 5.9-ig vettem, aztán amikor felzárt csúcsra, nem adtam, aztán amikor leborították, "dafke" kezdtem venni, nem mondom meg, mennyivel álltam be lefelé egészen 5.3-ig
de amikor már magam számára túl sokat gyűjtöttem és újra felzárt, akkor adtam már , nem mindet
ezért írtam korábban, hogy kétszer vettem egyszer adtam
szerintem megy ez tovább, ugyanis 6.4-nél vége legyen, nincs értelme az egésznek
Egy kérdés:(van olyan amit én se tudok:)!-sajnos sok)
Nem csak ennél a részvénynél csak itt jutott eszembe.Szóval elvileg 10ft felett forintosával mehet egy részvény.Tehát,ha ez mondjuk 9.1ft lesz,akkor a 20%-al 10.9-ig mehetne,de mivel ott már fillérezés nincsen ,csak 10ft lehetne????Remélem értetétek mit akarok.
Nézd, nem mondtam, hogy Te csinálod, de matekban kijön. Jogszabály sem tiltja. Ráadásul valószínű egy idő után nem leszel egyedül, mert a tőzsdepszicho szerint a generálódott árfolyam emelkedésre bejönnek mások.
Ez a jutalék is nevetséges kifogás, részvények elenyésző hányadát eladva már megtérült a jutalék.
Nordtelekom
MTI, 2009. december 11. 15:15
2009. december 15-ig akarja bevezetni a 202.680 darab, egyenként ezer forint névértékű törzsrészvényét a Nordtelekom Nyrt. a BÉT részvényszekciójának B kategóriájába.
A távközlési szektort jelenleg az A kategóriás Magyar Telekom és a B kategóriás TVNetwork alkotja a magyar börzén. A Nordtelekom főtevékenysége a távközlésen belül az internet- és távbeszélő szolgáltatás. A társaság 2009-ben megkezdte az internet alapú televízió szolgáltatását, és 2010-ben szeretné megkezdeni a mobil internet csomagok értékesítését.
A Nordtelekom előkészítette több konkurens cég felvásárlását. Amint azt Gácsi Mihály, a Nordtelekom igazgatóságának elnöke korábban elmondta: az átláthatóbb működés és a későbbi tőkebevonás miatt megy a társaság a tőzsdére. Az elnök azt is elmondta, hogy tárgyalásokat folytatnak magyarországi akvizícióról, mert így szeretnék növelni az ügyfelek számát. Jelenleg 7-8 ezer internetes ügyféllel rendelkezik a Nordtelekom.
A kibocsátási tájékoztatóból az is kiderül, hogy a tőkeemelésben résztvevő befektetőket már kiválasztották, igaz, nem közölték. A tőkeemelést adó-, pénzügyi- és marketing megfontolásból a tőzsdei bevezetés utánra halasztotta a cég. A 202,68 millió forint jegyzett tőkéjű Nordtelekom részvényeinek 60 százaléka a budapesti BELTÁV Belvárosi Internet-szolgáltató és Távközlési Kft. tulajdona. A részvények 20 százalékát a Cipruson bejegyzett Scandinavian EQT Invest Limited birtokolja, 10 százalék pedig a dunaújvárosi Dr. Nagy Ügyvédi Irodánál van.
A Nordtelekom saját tőkéje 2009. szeptember 30-án 242,2 millió forint volt. Az év első kilenc hónapjában a bevételek elérték a 280 millió forintot, szemben a tavalyi egész évi 307 millió forinttal. A mérleg szerinti nyereség az év első háromnegyedévében közel 14 millió forint volt, míg 2008 egészében 2,7 millió forint nettó nyereséget könyvelt el a társaság.