Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Amit betolnak lóvét tőkeemeléssel a cégbe, azt ki is fogják lopni. Klasszikus részvény nyomda megy itt. Nekem így tűnik tudatlan kívülállóként. El tudták sózni az eufóriában az értéktelen vackokat, és még lehet tovább próbálkozni. nordteleneropiumoszkonzumuszfiszemfaszomusz Ezek a tolvajok erre a tőzsdei időszakra vártak, amikor kiokádhatják magukból az értéktelen részvényeiket.
Hát az angol vonal nem nagyon működik, néhány millió bevétel évente semmi! A Beltávnak lehet, hogy lesz új tulajdonosa, de szerinted mit fog vele kezdeni? A Telekom egy jó cég, nagy nyereséggel, jó osztalékkal,mégsem kell senkinek. A Telenor eladó, a Vodafon masszívan veszteséges, a Diginek nincs megfelelő hálózata.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!