ja, télleg rémlik, vt vmi konverzió és lett tengernyi részvény...
megvannak még a lengyel koronagyémántok vajon? vagy az már régen felejtős? honlapjukra néztem rá most, még a régi nevükön fut...
"NUL ( Norbi csoda ) is csak BC és Random több száz milliós saját lejegyzéssel sikerült a "lejegyzés " Egyébként , E-STAR esetében szintén a kötvénykibocsátó bróker jegyzett le kb. 1 milliárd forintot majd később Soós Cs. megegyeztek ( Csődeljárásnál derült ki)"
lovagoljunk tovább a szavakon és értelmezéseken.
Ha én valaki véleményével egyetértek, az nem azt jelenti, hogy effektíve lecsalózok vagy lehülyézek vagy bármit állítok valakiről.
Csak annyit, hogy egyetértek a másik véleményével. De nem én állítom. Érthető?
A névvel kapcsolatban pedig mit változtat a lényegen, ha odaírom, hogy Nagy Sándor.
Attól én máris becsületes vagyok és feddhetetlen?
Maga azzal akarja bizonyítani az igazát, hogy odaírja a nevét?
T. Uram!
Ha már ismét megszólít, noha jeleztem, hogy részemről befejeztem, még reflektálnék így , valóban utoljára!
Önnél senki sem tudja jobban, hogy a vásárló, jegyző kisrészvényesek esélye nulla, amint azt az általuk megvásárolt rv neve is furcsamód jelzi! Álságos , nem szép dolog, ha az Ön roppant nagy ezirányú tapasztalatával, tudásával ezt elhallgatja, sőt, az ismert tényekkel ellenkezően nyilatkozik! De ez az Ön joga, nincs ezzel baj, szíve rajta!
Amint önnek, nekem is jogom van a véleményemet ezen a fórumon leírni és nem kérnék az Ön kioktatásából! Én , mégy szer hangsúlyozom nem tettem az Ön eddigi tevékenységével kapcsolatosan semmilyen megjegyzést, minősítést, tényszerűen csak annyit állapítottam meg, hogy az vitatott a fórumozók között! Ha azért drukkol az általam minősített házaspár által birtokolt cégnek, mert vásárolt a papírokból , akkor értem Önt, de hozzáértését ismerve bizonyos vagyok abban, hogy ez nem történt meg! Akkor meg minek ez a nagy szurkolás? Vagy tévedek és Ön is tulajdonos?
Véleményemet mindenben fenntartva, üdvözlettel!
( egyébbként stílusáért elismerésem , időnként roppant cizellált, élmény itt olvasni, sajnálatos, hogy tartalmát illetően nem tudok sokszor azonosulni)
nekem úgy tűnik eladtak 830.000 darab részvényt. A minimum 800.000 darab volt, tehát ha jól értem, amit leírtak, ez a kibocsátás sikeres lett.
Egyébként fenntartom a papírral kapcsolatos véleményemet, amely egy mondatban leírva szerintem nem "a szokásosnál kockázatosabb", hanem nem lett volna szabad egy ilyen átláthatatlan tájékoztatóval engedni értékesíteni a részvényeket. De az MNB véleménye más. Én ezt elfogadom.
Most szorítok azokért, akik vettek, még ha nem is tartom őket okos embereknek, szorítok Norbiék sikerének, ha nem is szimpatikusak.
Nem értem az őket huszadszor is szidóknak. Mi értelme van ennek a szidalmazásnak?
valóban tévedtem. Nem a 1872-ben, hanem a 1873-as hozzászólásában mintha azt írná egyetért tisztelt Zsaver 1871-es hozzászólásával, amelyben expressis verbis lecsalóz.
Mindketten teszik ezt névtelenül...
Mire ágál, kérem?
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)