"Csak érdeklődöm, nem láttam még részvénybevezetést, annyira régen nem nyomom."
régebben ez úgy ment hogy jegyeztem (túljegyzés volt általában) és eladtam kb az 1. napon
Na jó de aki most megvette 900-ért az nem fogna eladni 900 alatt, tehát ők nem fognak lejtmenetet indítani. Akkor mégis ki? Csak érdeklődöm, nem láttam még részvénybevezetést, annyira régen nem nyomom.
Az E-Star rossz példa, az piacon volt már mikor felkergették 12K-ra, akkor bőven volt eladó aki mondjuk 6K-ért vett s érdemes volt neki adnia.
Azt nem értem hogy ha mindenki megveszi 900-n akkor kinek éri meg majd eladni 900 alatt? Szóval miért indulna el egy lejtmenet? Norbiék ugye nem adhatják egy ideig akkor mégis kinek éri meg majd eladni?
653 db jegyzés a BC-től, 635-ig 70%-on álltak (562 ezer db), majd a 207e-s pakkal hirtelen a 800.000 darabos pakk 96%-ára ugrott. És akkor tájt jött a 25K és a 15K-s pakk is. Nem mellékesen az utolsó 20 darabbal 100,6%-ra vitték fel, az Erste a Reálszisztémától vagy a Random-tól függetlenül. Az utolsó 20 darab a bizonyíték, hogy itt az újabb Opimus. Csak nehogy Norbiék rémüljenek meg attól, hogy fogják rángatni az árat a háttérből. Nehogy ők is mohóságból adják el a BC-seknek, akik aztán jól kilikvidálnak mindenkit és indul a sztori újra. :D
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)