Kérdés, hogy az intézményiek veszik-e majd? Valamint most mindenhol azt írják, hogy drága, ezért nehéz lesz sokat eladni.
A CIG-nél meg kussoltak a brókercégek, mert tele volt a gatya.
ezt kb csak a bennfentesek tudhatjak :) mit varsz? hogy valaki megmondja a frankot? :) es ha megmondta, elhiszed Neki? :) nem szabad a dontesi felelosseget idegenekre "kenni".
igaza van penznyelonek, abban hogy erzelemmentesen kene velemenyezni. elhiszem, hogy sokak szerint a k... anyjat Norbinak, amiert kőgazdag lett ebbol (es ennek az irigysegnek a tagadasa pedig termeszetes embei reakcio) .
mindazonaltal szerintem draga lesz ennyiert, igy enis lejtmenettel szamolok az elejen. biztosan lesz felrantas is meg a szokasos forgatokonyvek, de alapvetoen szerintem lefele fog menni. a kerdes ki hogyan tudja majd elkapni a hullamokat. izgalmas lesz. uj papir, uj remenyek stb...
kedves pénznyelő, akkor tegyél bele 10 milliót, vegyed a papírt, aztán 1 év múlva írd le, jó vétel volt-e.
Törölt felhasználó2014. 08. 24. 19:35
Ez a topic nemcsak a spekik hozzáállására kiváló minta, hanem az egész társadalomra is sajnos: indulatokkal túlfűtött értelmetlen kocsmadrukkekedés zajlik.
Ehelyett inkább érzelemmentesen számokat és jövőbeli reális scenáriókat kellene nézni. És árazni. Ennyi kellene. A többit meghagyni a kocsmáknak meg a lelátók kemény magos szektorainak.
Az imént jöttem rá,hogy miért kell Norbiknak a tőzsdére vinni a céget.Hát lassan megdől a Norbi -féle UPDATE 1 fogyókúrás rendszer,hisz már az emberek felének nincs mit enni ,ezért a fennmaradó 50 % meg már olyan jól él ,hogy inkább zabálnak és híznak mint Lajcsi,ha bele pusztulnak akkor is.
Lehet erdemes shortolni az elejen, bar igy , hogy csak 25% ot adnak el eleg konnyen manipulalhatjak az arat.
Olvastam a facebukon , hogy sok kovetujuk mar kerdezi hol lehet reszvenyt venni, sok marha megveszi siman ezt a mennyiseget, ha egy bogret meg vesznek Amin a feje van akkor ezek azt is meg fogjak.
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)