Nem akarom védeni a pasit, de egyelőre még az a szitu, hogy ő "fenn" van, itthon nagyon sokan ismerik és gazdag.
Míg a legtöbben, akik fikázzák, legfeljebb a legkisebb céljaikat valósították meg, vagy még azokat se, s megkeseredetten ülnek a kis számítógépük előtt.
A tőzsdei bevezetésben minden cég a lehető leghatékonyabb forrásbevonásra törekszik.
Törölt felhasználó2014. 08. 25. 17:43
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 08. 25. 17:13
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mondjuk úgy, hogy az árbevétel 3%-a származik külföldről (lásd #154-es hszom), úgy eleve nevetséges nemzetközi terjeszkedést tervezni.
Sok magyar cég eljut Pozsonyig, de utána már csak a tehetségesebbek, lásd IND, Prezi és társai.
Ha az árbevétel 15%-a fog majd onnan származni (vagyis sikerül még pár szlovák franchise-t nyitni), akkor majd azt fogják mondani, hogy nagy siker volt a franchise nyitás?
De amúgy nem azért, megértem, hogy reklámozni kell a külföldi terjeszkedéshez, de ennek nem pont az a lényege, hogy a cégek jönnek, hogy márpedig én franchise-t akarok nyitni?
És ott pedig előjön a brand ereje. És mondjatok bármit, racionálisan nézve a brand és az amúgy karizmatikus vezetők ereje a határon túl azért megcsappan. Mert okés, hogy elég sok magyar él kint Londonban, de Mr. McGyllygannak és Shabur Khanonnak vagy egyéb angolnak nem fogod elmagyarázni, hogy ez mekkora hángérien biznisz.
Szerintem.
Bár a BudaCash és a többi jegyző cég marketingje gondolom el fog adni néhányat, meg a pékségek is.
Lehet hazafelé be is nézek valami kis zsemléért, hogy van-e erről kint brossúra. Vegyél sütit, legyél a cégtársam.
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)