na az ország leghülyébb politikusa Juhász portik Péter a CEU töntetők farvizén felúszva tojással dobálta meg a Gyorskocsi utcai fogdát
hivatkozva Budapesti Meleg-fesztiválra
forrás: Index
"Konszolidáció egy olyan ellenzékkel ami eddig mindent támadott és támadni is fog..."
Csak másolják a fityesz 2002 és 2010 közötti hozzáállását/ellenzékiségét... Visszanyal a fagyi :)
Na meg úgyis itt van a migráns ügy ami úgysem fog lekerülni a napirendről és amit nagyon sokan támogatnak,itthon.Kifele lehet harcolni ami "magyarnak" szimpatikus,de egy seggel jobb ha egy lovon ülünk!
Konszolidációra van szükség,remélem felfogják végre. Mindent megcsináltak amire szükség volt,ezek után csak annak lehet plusz hozadéka,ha nem nyúlnak semmihez.
Választási programnak sem kellene mást tartalmazni mint az elért eredményeket és azt is higgadtan kommunikálni! Az emberek nagy része tisztában van azzal,hogy az ellenzék képtelen összehozni egy alkalmas csapatot egy esetleges kormányzásra. Szerintem 2018 zsebben van,azt csak eljátszani lehet,rosszabbnál rosszabb ötletelgetéssel! :(
A kereskedelem piszkálása sem tetszik,ráadásul az a vásárlóknak is rossz lenne amit eddig hallani lehetett róla!
Én az elején is tisztában voltam vele,hogy ez egy rossz ötlet volt a Fidesz részéről és nem is támogattam a magam részéről!
Ha valamit okvetlen változtatni kellet ezen a törvényen,akkor nem most és nem így kellett volna beleállni.
/kódolva volt,hogy az internetadó sorsára fog jutni!/
Ettől azért nem állok át hozzátok. :))
/baloldalon csupa "impotens" politikus és párt van akik közül egyik sem alkalmas arra,hogy az országot irányítsa!/
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)