amerikai konzervatív külpolitikai elemző Trump és Orbán viszonyáról
link"Ön is nagyon pesszimista az Orbánék által is kárhoztatott demokráciaexporttal kapcsolatban.
Mindig az voltam, már a berlini fal leomlása után is. Kelet- és Közép-Európa szerintem összességében, minden nehézség ellenére viszonylag sikeresen demokratizálódott, de ennek nem a nyugati demokráciaexport volt az oka, hanem az, hogy itt volt polgári hagyomány, és korábban megvoltak a megfelelő intézmények. A nácizmus és a kommunizmus megszakította a folytonosságot, de volt történelmi alapja annak, hogy a demokrácia otthonra találjon Magyarországon, Csehországban vagy Lengyelországban."
Pali! Ezer topik van itta fórumon és neked mégis ezzel van a kerékkötőd! Nem csodálkozom, ha ezért ki vagy radírozva innen. Dénesnek igaza van! Nem kell ide az ilyen megjegyzés! Légy szíves!
Most megy az ismétlése a mai csíksomlyói történéseknek a Duna World TV-én.A trianonnal való egybeesés nagyon kifejezi a magyarság összetartozását, emlékezetét! Szerencsések, akik ma elzarándokolhattak a Somlyó nyeregbe! Nagyon felemelő hallani a tiszta magyar szót olyan távolban is!
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)