Ezt nagyon jól összeszedted! Kb. annyira forgatják csak a köpönyeget, mint a pártjuk és vezérük. Csak azt nem értem, ilyen kétszínű emberek miről akarnak őszintén meggyőzni másokat, úgy értem értelmesebbeket... mert a hülyéket a kormányunk is meggyőzi, sajnos az én környezetemben is van sok :(
És mi volt 2015-‘17 között: . Phylaxa 2016. augusztus 11. 12:01 “...a terroristák szabadon jöhetnek velük befelé. Sem te, sem én, de senki sem tudja megmondani sajnos, hogy mennyi terrorista áramlik be velük." . Pampa 2015. augusztus 04. 14:36 “Aki a zöldhatár felől jön az terrorista és lelőjük."
Íme az új Fideszes irány migráns ügyben: . Phylaxa 2018. február 17. 19:12 “Maximálisan migráns párti vagyok és az is voltam mindig is.” . Pampa 2018. február 4. 11:49 “Már az is baj, ha egy ország szolidáris a hazájukat elhagyókkal?”
Nekem csak az tűnik fel, hogy egyre többször szeretnél átverni, de amint látod nem hagyom, hogy átverjél! Vannak elegen, akik imádják a szavaid! Sosem fogják megtudni mikor verted át őket!
A “rezsicsökkentés” is átverés. Azon túl, hogy komcsi módszer, évek óta növelés, lehúzás. Az “adósságcsökkentés” is növelés, nominálisan mindenképpen, de figyelembe véve a felélt MNYP-t, tartalékokat, hozzáadva a trükköket, paksi orosz hitelt GDP arányosan is növelés. . Ezek a “csökkentések” ordas hazugságok, pont olyanok, mint minden Orbánéknál. Lásd rossz dolog a szerencsejáték - mondta a propaganda -, de azért odaadták a monopol jogot a havernak. Aki már hirdeti is a saját meg haveri médiában, hogy játssz minél többet... Rossz a dohányzás, de azért odaadták a helyi monopol jogot a haver traffikosoknak. Cserébe még a harmadik rossz dolgot, alkoholt is árulhat... Ja meg még a vasárnapi boltzár alatt is nyitva lehetett... Meg persze rossz a sok migráns, de azért a haverok tízmilliárdos nyúlással behozhatnak 20000 migránst kötvénnyel, meg behozhatnak legalább 4000, a kvóta 4-5-szörösnyi muszlim migránst “menekültként”... Lehetne még folytatni. . Mikor tűnik fel nektek, hogy kb. mindenben átvernek titeket folyamatosan?
Ezt magyarázhatod a kedved szerint! Még a "rezsiárral" is összehasonlíthatod! Imádod az ilyen egyoldalú kimutatásokat, ha te linkeled! Úgy szólj hozzá, hogy ne kelljen hazudnod! http://www.tozsdearnyek.hu/foldgaz-5-eves-arfolyamdiagram
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül