"ZSALONI" . Bántás nélkül mondom: szerintem a kormány propaganda bemagolása helyett vegyél elő néhány alap tankönyvet (helyesírás, matek, stb.), és azokat olvasgasd, gyakorold.
mért, mért számon kérhetem,,,,, Nyugalom az első....Persze na az is előfordulhat annak is megkérik z árát,,, remélem nem rondítanak bele nekünk szánt Eus pénzeknek!!! hozzá tehetem én ezt is, mert ZSALONI FOGNAK BENNÜNKET!!!
-ez az indok megint, mintha nem tudnál mást felhozni Szóval aki megengedheti magának az is szabadulni kíván tőlük!!! Bele ugrottak,, lásd a Svédeket,,,
A migrációval ne gyere, mert óriás öngól lesz. Orbánék egyenlege: ukrán bűnözők tömegeinek adott állampolgárság, 20000 kötvényes migráns és 3-szorosan túlteljesítve a kvótát bő 4000 muszlim migráns befogadása. Soha ilyen migráns támogató kormánya nem volt még az országnak, mint Orbánék.
Osztán mit érnétek azzal a Migrációra szánt pénzzel ez is olyan tart ameddig tart hamar kiapad KÉREM MINDENKI AKI BEFOGADTA NEM TUDJA TARTANI NYŰG NYŰG Ez az a nagy üzlet,,,
Sőt többet is tudok ezen a vonalon Ikarusz tulajdonos már a telepnek azt hiszem Holland Persze Együtt felkereste Migrációs Hivatalt mivel??? ikarusz hatalmas 4 em. IRODAHÁZ (ÜRES) KB 300 SZOBás Homloktéri képpel úrambocsá tulajdonos Holland annak a hozzájárulását kikérve Kérem EGYÜTTBEN is zajlanak a dolgok SZÓVAL SZÁMÍTANAK A MIGRÁCIÓRA.. MÁR ELŐRE DÖRZSÖLIK A TENYERÜKET!!!
Csak szólok, hogy 2017-ben 650 ezer menekültkérelmet adtak be az EU-ba, szemben a 2016-os 1,2 millióval. Tehát már statisztikai bukta van a migránsbeözönlés teóriában. Azt sem látom, hogy a kvóta bevezetésével miért jönne több MENEKÜLT? A kvóta ugyanis csak és kizárólag menekültekről szól. Ráadásul csak akkor, ha egy adott országban a méltányosnál nagyobb a migrációs nyomás. Ha ilyen nincs, akkor nem is aktív a kvóta. A kvóta egyébként is csak azt mondja meg, hogy az adott kérelmet egy másik országban kell elbírálni. Tehát egyesek kérelmét nem ott bírálják el, ahol beadja, hanem átirányítják máshova, ahova valószínűleg nem is akar menni. Az elbírálás feltételei nem változnak. Akkor ez mitől is vonzó? Miért jönnek ettől többen, mint előtte? Ha jönnek is többen (egyelőre más a helyzet), akkor biztos nem ettől. Kis útmutató, mit jelent a kvóta: https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/what-we-do/policies/european-agenda-migration/background-information/docs/20160504/the_reform_of_the_dublin_system_en.pdf Tanulmány arra, hogy működött volna az elmúlt 3 évben: http://www.ismu.org/wp-content/uploads/2018/01/VanWolleghem_January2018.pdf
Ellenzékneknek üzenem fogjukmeg egymás kezét mindannyian daloljuk másként akarjuk,hát azé ez így nem megy,,,,CSONKA MAGYARORSZÁGOT MEG VÉGKÉPP nem türi már senki!!! Óvjon meg az Isten a migrációtól,,,, jó éjt....
Ismétlésképpen a Soros-terv: https://www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09 Ennek 6 pontja van. A nemzeti konzultációban ebből egy büdös szó sincs a 2-6-os pontokról, csak az elsőről, ahol az évi 1 milliót írja. A nemzeti konzultáció: https://nemzetikonzultacio.kormany.hu/ Ebből a 2,5,6,7 semmilyen formában nem szerepel a fenti Soros tervben. A 3. pont a kötelező elosztás, csakhogy fent egyrészt csak a terhek egyenlő viselése szerepel, másrészt hangsúlyozva van benne az önkéntesség, mint szükséges feltétel a sikeres végrehajtáshoz, ami csúnya ellenmondás a kormány kötelező elosztás állításával. Mivel az EU javaslatban valóban kötelező elosztás szerepel (automatizmus), így az is látszik, hogy az EU javaslat is ellenmondásban van Soros írásával. A 4. pont arról szól, hogy fizessünk 9 millió Ft SEGÉLYT minden migránsnak. A "forint segély" pénzbeli juttatást jelent a migránsnak személyesen, ezt a mondatot nem lehet másképp értelmezni. Ezzel szemben Soros azt javasolja, hogy az EU fizessen azoknak a tagországoknak ösztönzésképpen, akik befogadnak menekülteket. Ennek felhasználásáról semmit sem ír. Az is nyilvánvaló, hogy tagországonként teljesen eltérő az 1 menekült ellátásához szükséges éves pénzmennyiség. ha valaki utána számol, világos lehet, hogy 1 ember éves ellátása nem kerül 4,5 millió Ft-ba Magyarországon. Az az összeg ugyanis a nettó átlagbér duplája, azaz abból a pénzből egyedül, budapesti albérletben, az átlagosnál magasabb színvonalon lehet élni. Egy szociáis alapú ellátás ennek töredéke. Ha lenne ilyen javaslat az EU-ban, az tehát inkább jó lenne nekünk pénzügyileg. Ez tehát két teljesen más értelmű állítás.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül