Nem offolok én, azt tartom jónak mindenki a saját párján javítson.. De nincs már ítt közülünk senknek saját pártja TÉGEG,ENGEM SE JEGYEZNEK!!! Ez az ídő már eljárt felettünk!!! -EGYÉBBKÉNT IS ILLÓZIÓ:::))
A forgatókönyv a szokásos. Érv nincs, az első alapember minden válasz nélkül elkullog (sose volt képes érdemben válaszolni), a másik kettő személyeskedik (pedig képesnek tűnnének érdemi válaszra, de érdekeik ellen van), ők is lelépnek, végül jönnek a tök értelmetlen trollok, akik szétoffolják az egészet...
Látod látod Baloldolon betolták a PM-et külön Frakcióba(már meg is van az 5 ember) és már jön is a (zsé) 136 millió mit szólsz ehhez!!! Na tudnak ezek...
-pajtás nem """ütöd"" a vasat... -ütöd Te csak nem megfelelő helyen!!! Igaz Neked Fidesz gyalázásában van megjelenítve(HITELESÍTVE) a TUDÁSOD.. ajjaj... azt a kutyafáját neki..:::))) Semmi elfogultság...
peterel meg mi a bajod.. -CSAK TERELSZ TE IS RENDESEN.. :::)))) valami személyes tulajdonságot kölcsönözöl NEKI.. Ez nem kóser... Igaz, írására nem is adsz...
“Nem futok neki semminek, veled nem érdemes eszmét cserélni...” . Világos: érveid megint nincsenek, csak személyeskedésre futotta... Ráadásul veled (legalábbis ezzel a nickkel) jó, ha összesen 2-3-szor beszéltem itt, tehát személyes tapasztalatod sincs... Semmi gond, magáért beszél ez a hozzászólásod.
Nem futok neki semminek, veled nem érdemes eszmét cserélni, és ahogy látom a többség itt így gondolja. Be is fejeztem. Meghagyom a fideszes keménymagnak a lehetőséget, nekem pénzt is kell csinálnom közben mert pörög a piac, elég jó lehetőségek vannak.
“Tanulj már meg értelmezni egy szöveget normálisan...” . Próbáld meg már személyeskedés nélkül elmondani a mondandódat. Ha erős érved van, nincs szükség verbális, vagy fizikai keménykedésre. És a fordítottja is igaz: fizikailag a legbutábbak, verbálisan a vitában alulmaradottak keménykednek. . Na, akkor fuss neki mégegyszer.
Tanulj már meg értelmezni egy szöveget normálisan. Nem írtam, hogy nem fontos vagy jelentős, hanem hogy túlértékelték a jelentőségét és arra építettek egy gazdaságpolitikát. Amúgy Fletó idejében az autópályaépítés volt a korrupciós pénzek forrása, gondolom ezt nem vitatod. Igen, a Mercedes idejött volna autópálya nélkül is ha akar, az infrastruktúra fontos, de nem a legfontosabb tényező. Ha még nem jártál az M6-os autópályán, egyszer menj végig rajta, tök szuper, a luxemburgi autópálya sincs olyan jó, aztán mégis a múltkor úgy vezettem rajta hajnalban közel 200 km-t, hogy nem láttam senkit. Nincs forgalom, Pécsen meg alig van munka pedig egyetemváros, van képzett munkaerő, infrastruktúra, minden és mégsem mennek oda a cégek. Mondok mást, Székesfehérvár - Győr útvonal, 81-es főút egy hányadék szar minőségű, túlzsúfolt főút mégis azon mennek a kamionok mert nagyon nincs más, nem érdekelte a cégeket, hogy nincs autópálya ezen a forgalom mégis napi szinten iszonyatos mennyiségű anyagot mozgatnak meg ezen az útvonalon.
Agyilag nulla lehetsz, azért juthatsz tévkövetkeztetésre! Aki ezt a fidesz kormányt támogatja, az egyetért a bűnözéssel, azt támogatja. Nem tudod megcáfolni a tényeket, mert nincs olyan cáfolat!
JAJ,JAJ,JAJ,hányszor,de hányszor leírtad már ezt a hazugságodat! Hányszor,de hányszor meg lett tételesen cáfolva miért hülyeség ez a középiskolás színvonalú pamfleted,de csak azért is szajkózod tovább.Lépetem! pápá
Nézzük a Fidesz 8 évét GDP arányosan: . - A kimutatott államadóság 2010-ről mára kb. 80%-ról kb. 75%-ra csökkent. Hurrá. A Fidesz propaganda és a Fidesz hívek eddig jutnak. DE: . - Elment a teljes MNYP: GDP 10%. . - Csökkent a devizatartalék: GDP 10-12%. . - Még nincs az államadósságban, de bele kell számoljuk: Eximbank trükk miatti korrekció GDP 2-3%. Az EU már rég elmeszelte, de ez a csoda kormány csak a választások után számol majd így. Hasonló korrekció simán elképzelhető még az MFB miatt is. . - Nincs az államadósságban: Paks 2. hitele GDP 12%. Mivel ez is az Eximbankhoz hasonló trükk, simán elmeszelheti az EU még ezt. De tök mindegy, hogy papíron, hova kell sorolni, gazdaságilag az államadósság része. . Ezekkel együtt 110% felett járunk...
A Fidesznél már tényleg semmilyen határ nincs a hazudozásban (és ugyanígy a lopásban)... . “A Fidesz megpróbálja magát a szavazatszámlálás vesztesének beállítani . “”A Fideszt érte a legnagyobb sérelem a szavazatok összesítése során, a Kúria döntésével elvettek a párttól feltételezhetően több ezer szavazatot és egy parlamenti mandátumot” - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön az MTI-nek.” . https://index.hu/belfold/2018/05/03/a_fidesz_megprobalja_magat_a_szavazatszamlalas_vesztesenek_beallitani/
Pl.2002-2008-ig 55%-ról 70%-ra cseszték el a GDP arányos államadósságot,kedvező gazdasági környezetben,miközben a régióbeli országok elszáguldottak mellettünk.Ez a hozzá nemértésük ékes bizonyítéka,amit a Fidesznek kellett helyrehoznia 2010-től.Szerencsére az unortodox gazdaság politika meghozta gyümölcsét.
“Nekem Fletó és Orbán nekem csak egy KISZ titkár, egykutya, de nem vagyunk egyformák.” . Nekem is kb. egyformák. De akinek reagáltam, annak nagyon nem!
“Fletó idejében ugyanúgy volt korrupció, mint most” . Soha senki nem mondta az ellenkezőjét. Korrupció MINDIG, mindenhol van. De nem mindegy a mérték, a beágyazottság. Nem mindegy, hogy káros melléktermék, vagy ez határozza meg a kormányzást magát. Fletóéknál “csak” loptak. Azaz minden közpénz 5-10-20%-át lenyúlták. Most viszont intézményesült korrupció zajlik, amihez még ideológiát is gyártottak. Komplett piacokat, szegmenseket vertek szét, osztottak ki haveroknak tollvonással, extrém mértékben nyúlják az EU pénzeket, az egész kormányzás, törvényhozás a haveri tolvaj érdekeknek rendelődött alá. Ilyen a rendszerváltás óta még nem volt. Totál elvakult Fidesz hívőnek, vagy hülyének kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki ne lássa, ill. a kettő között ne tudjon különbséget tenni.
“...ugyanakkora hiba volt az autópályaépítéstől átlagon felüli gazdasági növekedést várni, mint az új stadionoktól a magyar futball felemelkedését.” . 1. Ez tényszerűen nem igaz. 2. Nézz utána az infrastruktúra jelentésének, hatásának. 3. Szerinted pl. a Mercedes idejött volna M1, M0, M5 nélkül?
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül