felőlem fikázhatod a fideszt, nem érdekel. azért szóltam hozzá, mert kijelentő mondatban azt állítottad, hogy: " a média 1 kézben koncentrálódik". pedig ez nem igaz. soroltam ellenpéldákat. most épp a hírtv híradóját néztem, hallgattam. csöppet sem a kormánypártokkal szimpatizáló csatorna. tudod ki ott a tulaj? és ha már túlsúly. 2010 előtt az ellenzéki szimpatizánsok, gyakorlatilag csak az echo tv-n, és az akkor a fidesszel rokonszenvező hírtv-ben láthattak kormánybírálatot, ha leültek a fotelbe. ennyi.
" nincs az a jelőlt akit a nêp döntő tőbségben elfogat!" . Most sem fogadja el. Tudod, a 2014-ben leadott szavazatok 45%-ával kormányoz a fityesz. Ez a teljes választók kevesebb, mint 30%-a. . " a nép utcára vonul rendbontások zavargások lesznek!" . Ja. Pont, mint 2006-ban. Érdekes módon akkor is főleg a fityeszesek vonultak utcára...
én minden választás előtt már hónapokkal tudtam, h kire adom a szavazatomat és sose értettem, mikor olvastam a közvélemény kutatásokban azt, hogy bizonytalan szavazó. nos, most én vagyok az. csak azt tudom, h kire biztos h nem szavazok.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül