Van akik szerint a korlátok azért vannak, hogy ledöntsük őket....Én nem minden esetben értek ezzel egyett. De örülök, ha te alapvetően vidám vagy...maradj is az. :-)
Törölt felhasználó2008. 03. 20. 19:07
Famo,
..én gyárilag vagyok jó kedvű, vigyorgó fajta...nincs olyan nap, amikor ne nevetnék nagyokat őszintén..
nem elkeseredett vagyok, csak józan..néha merengős, filozófálgatós...
a szabályozás, behatárolás és a támasz között azért elég nagy különbség van..az egyik egy vastag vonal az ember lába alatt, a másik egy kocka, ami körbe veszi..
fene tudja, talán a világ pont azért tart még ott, ahol, mert már gyerekkorunkba leszabályoznak minket...ne csináld ezt, ne csináld azt, ezt nem illik, azt nem illik...ez erkölcstelen, ez logikátlan, ez hasznodra van, az nincs hasznodra, stb.
A probléma az, hogy ez a korlátozás, szabályozás, nem csak gyerekkorában van az embernek, hanem egész életében...elsőként szüleid, utána tanárnéni, tanárbácsi, később barátnő, feleség, mégkésőbb gyerekeid, aztán munkahely és törvény, végül, amikor már földben fekszik az ember, még az egyház is megmondja, hogy hova menj és hogyan nyugodak ("békében")...szo...elég elcseszett dolog az életnek ez a szabadon élni része..
szerintem teljesen mindegy, hogy milyen háttérrel jön az ember, a kudarc az kudarc, akár fekete az ember, akár fehér, akár kapott nevelést, támaszt, akár nem..az ember lelkében eleve be van építve egy keserű pirula lenyelése egy kudarc esetén..
nekem pont azzal van gondom, hogy tele van az életünk "játékszabályokkal", amíg Te azt mondod; könnyebb elfogadni, én azt mondom, hogy kifejezetten feszülté tesz..
az életemet, már számtalan szemszögből megnéztem, akárhogy tekerem, forgatom..minden oldalról ugyanaz látszik...illetve ugyanolyannak
tudom, hogy semmi nincs "véletlenül", valami oka mindennek van, hiszen, ha okozat van, akkor kiváltó oknak is lenni kell.. .
Tudod szerintem pontosan azért vannak korlátok a gyermekkorban, hogy megtanuljuk...ilyen az élet. Tapasztalatom szerint azok a gyerekek, akiknek volt erős, de okos "korlátjuk"...és egyben támaszuk is gyermekkorukban, sokkal könnyebben dolgozzák fel a későbbi kudarcokat. Tudod, valahogy könnyebb elfogadni a játékszabályokat. Próbáld más szemszögből is megvizsgálni az életedet...vajon miért kapod azt, amit most kapsz....hidd el, semmi sem történik véletlenül az életben.
(nem szerettem volna okoskodni, csak nagyon elkeseredettnek tűntsz-...)
Törölt felhasználó2008. 03. 20. 18:02
Matgab,
igen örülök, hogy élek....
..csak nem tudom mit kezdjek vele, ha nem úgy történhetnek a dolgok, ahogy én szeretném...
..olyan, mint, amikor kiengedik a gyereket a játszótérre, de megmondják neki, hogy mit, mikor és hogyan, kivel játszhat...na kb. erről szól egy élet
lip nem értem miért panaszkodsz?!
"...egyébként meg már születésemkor felajánlottam a legdrágábbat az égieknek (mint minden más élő lény)....ami nem más, mint az életem, amit bármikor elvehetnek...vagy ha nem veszik el, akkor széjjel szívathatnak.."
Hát úgy látszik a szarrá szívatást választották... Örülj neki , meghagyták az életed!
...ennyit a rimánkodásból..és annak erejéből, meg a meghallgatásból...."csak kérj és adatik néked" ....az biztos, hogy adatik valami, csak az esetek többségében nem az, amit az ember kért...
itt semmilyen ima nem segít
a short viszont szokott
Törölt felhasználó2008. 03. 19. 20:16
felajánlaniiiii?? 100gyertyát?..az túl sok pénz, ahhoz túl fukar vagyok..
..mellesleg az a 30% bukó, amit korábban benyeltem, az nem elég felajánlás? :DD
...egyébként meg már születésemkor felajánlottam a legdrágábbat az égieknek (mint minden más élő lény)....ami nem más, mint az életem, amit bármikor elvehetnek...vagy ha nem veszik el, akkor széjjel szívathatnak..
Na ebben az a szép, hogy a nagyevő ritkán tép
Annál sokkal lustább
Belecsíp az utolsókba megkezdődik a fussunk-szaladjunk és szép lazán belerohannak az ellenkező oldalon várakozó nagy büdös nyitott szájba.
Napi ima a bikák nagy istenéhez