Topiknyitó: Portfolio 2018. 08. 21. 14:08

Nagy bukta felé száguld az új Battlefield-játék, retteghetnek az EA részvényesei  

Ugrás a cikkhez
"Komoly csalódás" felé halad az idei év nagy EA-dobásának szánt Battlefield V - véli Doug Creutz, a Cowen pénzügyi tanácsadócég elemzõje. "Ha egy játékot ki kell választanunk, amely a túlzsúfolt október áldozata lesz,
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kukker 2018. 08. 21. 14:13
Előzmény: #2  ASmas
#3

"A Battlefield V körüli alacsonynak tűnő érdeklődés egyébként főleg a történelmi tényszerűség és a gendertéma körüli szokásos drámával magyarázható. A játékosközösség egy része azt kifogásolja, hogy mozgáskorlátozott nők is szerepelnek a második világháborúban játszódó játékban, akik aránylag elég alacsony számban harcoltak az emberiség történelmének legnagyobb konfliktusában. A kritikára válaszul Patrick Soderlund, az EA vezető tervezője tanulatlannak nevezte a játékosközösség hőbörgő tagjait, majd azt javasolta nekik, hogy ha nem tetszik a játék, ne vegyék meg. Miután tanácsát megfogadta a közösség és radikálisan visszaesett az előrendelések száma, Soderlund bejelentette, hogy távozik a cégtől."
Szóval ha az emberek a realitásokra, a konkrétumokra, tényekre és az IGAZSÁGRA vágynak, akkor - jó mainstream liberál szokás szerint - küldjük el őket melegebb éghajlatra illetve bélyegezzük meg.
De amúgy a hír remek, a beteg liberál világ így omlasztja össze önnön magát....
ASmas 2018. 08. 21. 14:08
Előzmény: #1  portfolio
#2
#notmybattlefield

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek