A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Az ominózus "Q" törvényhez ellenzéki pártok több módosító indítványt is beadtak mint pl, hogy terjesszék ki az összes károsultra vagy a 100.000 eur kártalanítási összeghatár ne csak a q kötvényeseire vonatkozzon, de ezt a 2/3 leszavazta. Ekkor már látszott, hogy ez csak a szokásos kommunikációs propaganda, amikor is nem cél a kártalanítás...
Bukhatják a Quaestor-károsultak a pénzük egy részét?
Népszabadság 2015. augusztus 27. csütörtök 09:36
Az Alkotmánybíróságon több olyan beadvány is landolt, amely vitatja a törvényt, az ugyanis a beadványt benyújtók szerint kivételez a Quaestor-ügyfelekkel, a Buda-Cash károsultjait például eleve csak hatmillió forintig kártalanítják. A Quaestor-károsultak szerint nem tagadhatja meg a Beva a teljes kifizetést. Trócsányi László igazságügyi miniszter levelét idézik, amely szerint az alkotmánybírósági beadvány önmagában nem bír halasztó hatállyal. Az ügy azért roppant kényes, mert ha a károsultak megkapnák a pénzüket, majd az Alkotmánybíróság megsemmisítené a kártalanításról szóló törvényt, a korábbi kifizetés jó része akár visszakövetelhető is lenne.
Sztori:
Abbahagytam a tőzsdézést egy jó időre, mert buktam egy nagyobb összeget, aztán sikerült visszahoznom. Mondom ideje egy kis nyugalomnak.
A figyelmem így le is csökkent minimális szintre, hát nem beszoptam ezt az Astra biztosítót?! :)
A kereskedésnél mindig utánanéztem minden szarnak, ezeknek meg kedden átutaltam az éves lóvét (új biztosítás megkötése), erre szerdán írják, hogy felszámolás.
Nem nagy összeg, de bassza meg a román k.va anyját! :)
Ma nem tudtam belépni a MyBudaCas-re, jelszót kellett cserélnem és aktiválni a megadott email címre érkezett linken:
"Tisztelt Felhasználó!
Köszönjük regisztrációját. Kérjük, hogy az alábbi linkre kattintva aktiválja regisztrációját.
Biztonsági okokból csak az aktiválás után küldjük meg a további információkat.
A regisztrációval egyben létrehozzuk az Ön My Buda-Cash fiókját.
Továbbiakban a Buda-Cash honlapján a My Buda-Cash bejelentkezéssel (honlap fejléc menüjében található) nyomon követheti eddigi feliratkozásait, adatait módosíthatja ill. számos szolgáltatásra egyszerűen jelentkezhet. Belépés az Ön által megadott e-mail-el és jelszóval.
"
mai információ
Informátor hírei: a Q dolgozók is megpróbálnak küzdeni a pénzükért.
találkozott a tarsollyal , ő ugy tudja hogy idén
febrban becsödőlt a BC, ahol a kormánynak volt a pénze jelentős deviza alapu dolgokkal , becsősőlése után a tarsolytól kért az állam kölcsön, januárba kezdődőtt . Becsődőlése után T adott , az hogy állam kölcsönkért a T –tól , ezért ő cserébe kapott vizumkártyát meg mindent Moszkvába meg máshova ,mert akart terjeszkedni . A T. lista ezeknek az embereknek kölcsönadott pénzekből áll. Elmondta azért volt ez a sablon szöveg náluk, mert azt akarták hogy a T. nyilatkozzon de meghosszabbitották a dolgait, januári svájci bank döntése miatt, miszerint elengedték a svájci frankot,amivel az állam tőzsdézett, ezért bukott 200-300 Milliót,ezt vissza vették a Q tól, hogy ne derüljön fény az állami pénzek eltőzsdézésére.
még azt mondta hogy szerinte a Csányi bőséges unios pénzért tett alkotmánybirosághoz feljelentést időhúzásként.
HA EZT MOST MEGÚSSZÁK ITT NAGYON CSÚNYA VILÁG LESZ ERRE FELKÉSZÜLHETTTEK!
NYOMOZNI TÜNTETNI ,MINDENÁRON BIZONYÍTÉKOKAT, SZEREZNI ÉS A Q DOLGOZÓKAT MELLÉNK ÁLLÍTANI ! VALAHOL VALAMINEK LENNIE KELL! NEKIK SINCS MÁR ESZTENIVALÓJUK MER ŐK MÉG CSAK MEG SEMKAPTJÁK A PÉNZÜKET . "
Diszkréten leírnám, hogy jártam!
Mivel a felsz tájékoztatása szerint az én papírjaim hiánytalanul megvannak, bízva a törvényes eljárásban, belefogtam egy üzleti tranzakcióba! Sajnos, mivel a felsz nem adta ki a hiánytalanul meglévő részvényeimet elbuktam mind az előzetesen invesztált összeget mind a teljes üzleti eredményt! Az elmaradt haszon és a befektetett összeg jelentős veszteséget okoz. A károkozó a felsz mert nem teljesített! Mindent gondosan dokumentáltam a sikeres pervitel érdekében! Valószinűleg sok ilyen és hasonló eset lesz ugye? Nem bonyolult!!!
Rendesek, amennyiben ezt megtennék az érdemi papírokkal is akkor még tisztességesek is lennének! Jelenleg a teljes vagyon 1%-át sem adták ki!!! Gyakorlatilag nulla eredménnyel zajlik a felszámolás!
Igazad van,de mivel ez egy fórum ezért próbáltam diszkréten naivan fogalmazni.Ha leírnám amit gondolok ,érzelmesen őszintén,ahogy szoktam itthon, akkor ki lennék végleg moderálva.
A felszámolóval kapcsolatosan a tisztességes munka kifejezés számomra értelmezhetetlen! Kizárólag az elmúlt hat hónap tapasztalatai alapján az ellenkezője igaz!
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546