az elmúlt 16 évet most szívjuk meg...de nagyon...sok dilletáns (kormányban) hosszú távú terv hiányában saját szinten optimalizálta a költségvetését rövid távra most meg néznek hogy mi van...sokaknak van puffer hogy elviseljék de sokaknak nincs.
orulok neki, hogy ennyi optimista ember van itt... en tovabbra sem ertem mire.. nem kaptam meggyozo erveket... no sebaj...
a legnagyobb baj hogyha ezeket a kutyautoket elzavarjuk, akkor kit rakunk a helyukbe? En az egesz politikai gardat menesztenem a sunyiba...
na mindegy, tovabbi szep remenykedeseket, es optimizmust, ezt a topicot meg elovennem majd 3-4 ev mulva, es visszaolvastatnam mindenkivel aki ilyen optimista... a semmire...
Mindenből pénzt akarnak csinálni még ebben a 4 évben,és utána átadják a lepusztított hajót ,na mentsétek meg ha tudjátok.Ők pedig hót gazdagon göhögnek majd az erőlködő népen!
Szia! Én nem megyek sehová, de ha nem tudnék havi 3 ezer forintal többet fizetni a gázért csak KANADÁ-ba mennék. Amúgy nekem már Érden honvágyam van. A reakció célja a pánik keltés e¿zel a konvergencia kiszivárogtatással. Otp-t zsákolnak.
Ezen kell válltoztatni,erre van 4 évünk.
A környezetünkben élő embereket kell meggyőzni,hogy ő tud csak válltoztatni a sorsán.Ehhez bizony ell kell menni szavazni,és nem a média által sugalt jelöltre,hanem a személyes benyomása alapján válasszon.Úgy érzi itt minden jó,akkor tarcsa meg a mostani vezetést,ha pedig nem akkor menessze őket. Az ő szavazata is annyit ér mint a politikusuké,de nekünk van egy előnyünk velük szemben MI TÖBBENVAGYUNK!!!
Az embereket az érdekli, hogy ki lőtt Berényi Miklósra... 10 ből 2 ember tudja mikor lesz itt szavazás. El kell menni Kanadába tőkét gyűjteni a fiatal és magányos embereknek. A mai fiatalok bénák, csak recskáznak egyedül dvd-re. 2010-ben simán nyer a Gyurci! Jó LESZ!
Az embereket az érdekli, hogy ki lőtt Berényi Miklósra... 10 ből 2 ember tudja mikor lesz itt szavazás. El kell menni Kanadába tőkét gyűjteni a fiatal és magányos embereknek. A mai fiatalok bénák, csak recskáznak egyedül dvd-re. 2010-ben simán nyer a Gyurci! Jó LESZ!
Csak nem választás lessz ott is? Most van pénz gazdagon minden bulira,majd megint kiderül,hogy üres a mézesbödön és a szorgalmas "méhecskék" újra megtölthetik!
Mert lessz itt választás 2010-ben is és előtte a tömegeket újra el kell varázsolni a nagy jóléttel.
Bizony isten, egyszer csináltatok egy ilyen pólót!!! Természetesen a szignóddal, ha nem gond (jó, a bevétel 80%-át megkapod, ha jótékony céllal nekem adod:)))))
Az országnak azért még szerintem nincs vége,csak nem hozzáértő emberek kezébe került.Sajnos.én ismernék a környezetemben egy pár embert,akik játszi könnyedséggel rendbe tudnák tenni ezt a nagy rendetlenséget.Mert folyik az államkasszába pénz becsületesen,csak nincs jól elosztva,beosztva.Egy háztartásban,vállalkozásban is annak fontossági sorrendek.Ha egy vállakozásnak nincs annyi tőkéje,hogy luxus autóval reprezentáljon,akkor nem reprezentál.Hiszen az a partner,akivel üzletet köt,vagy vendégül lát,pontosan tudja,hogy nem egy olyan állalkozóval áll szemben,aki megengedheti magának azt a bizonyos luxus autót.Épület felujitásokra milliárdokat költenek el,a költségvetésből,de a gyógyszer,gázár támogatásokat folyamatosan szüntetik meg.Vizit dij?Hát nevetséges!Minden dolgozó emberke után,a cége fizeti a tb-járulékot,ami elméletileg a saját betegéllátására szolgál.Akkor miért kell még vizit dijat is fizetni?Családi házaknál ugye épitmény adót kell fizetni.Elméletileg adózott pénzből veszi az ember a telkét,és épiti rá a házát.Mert szorgalmasan dolgozott,kikaparta magának.mikor kész lett a házzal,5 é mulva épitmény adó kötelessé válik,tehát bérli az önkormányzattól a saját házát!hát ezt is jól kitalálták!és még sorolhatnám,de én kicsi vagyok.majd valami okos,remélem előrukkol elöbb,vagy utóbb hasonló témákkal.
nagy a gáz