Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 08. 18. 09:42

nagy a gáz  

az elmúlt 16 évet most szívjuk meg...de nagyon...sok dilletáns (kormányban) hosszú távú terv hiányában saját szinten optimalizálta a költségvetését rövid távra most meg néznek hogy mi van...sokaknak van puffer hogy elviseljék de sokaknak nincs.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 08. 22. 20:45
Előzmény: #26  pampa
Kellene egy jó kis Polgári engedetlenség, hátha segítene valamit. -Vagy mégse?
Törölt felhasználó 2006. 08. 22. 09:10
az mszp mehet pl. észak-koreába, kubába...,de örökre....
Törölt felhasználó 2006. 08. 19. 23:18
Előzmény: #38  Törölt felhasználó
szörnyű! Már Finnországba se mehet az ember: amióta feloszlott a Nightwish, azóta már minek oda disszidálni:(((
Törölt felhasználó 2006. 08. 19. 14:28
Előzmény: #34  Törölt felhasználó
Én nem voltam még Kanadában, de oda nagyon vágyok, hogy egyszer láthassam a grizzly macikat közelről a nagy kanadai vadonban.
Törölt felhasználó 2006. 08. 19. 13:32
Előzmény: #36  Törölt felhasználó
Mikor legyen optimista egy tzsdés? J.P. Morgen zsákol, Salamon fivérek tépnek, itthon meg a cd mindent vesz. Hajrá Magyarország, hajrá Magyar spekik!
Törölt felhasználó 2006. 08. 19. 12:38
Előzmény: #35  pampa
orulok neki, hogy ennyi optimista ember van itt... en tovabbra sem ertem mire.. nem kaptam meggyozo erveket... no sebaj...

a legnagyobb baj hogyha ezeket a kutyautoket elzavarjuk, akkor kit rakunk a helyukbe? En az egesz politikai gardat menesztenem a sunyiba...

na mindegy, tovabbi szep remenykedeseket, es optimizmust, ezt a topicot meg elovennem majd 3-4 ev mulva, es visszaolvastatnam mindenkivel aki ilyen optimista... a semmire...
pampa 2006. 08. 19. 12:31
Előzmény: #34  Törölt felhasználó
Mindenből pénzt akarnak csinálni még ebben a 4 évben,és utána átadják a lepusztított hajót ,na mentsétek meg ha tudjátok.Ők pedig hót gazdagon göhögnek majd az erőlködő népen!
Törölt felhasználó 2006. 08. 19. 10:46
Előzmény: #33  Törölt felhasználó
Szia! Én nem megyek sehová, de ha nem tudnék havi 3 ezer forintal többet fizetni a gázért csak KANADÁ-ba mennék. Amúgy nekem már Érden honvágyam van. A reakció célja a pánik keltés e¿zel a konvergencia kiszivárogtatással. Otp-t zsákolnak.
Törölt felhasználó 2006. 08. 19. 10:03
Előzmény: #30  Törölt felhasználó
buxer, csak nem Kanadába akarsz menni? én ezt tervezem, 3-4 éven belül végleg lelépek
pampa 2006. 08. 19. 09:47

Ezen kell válltoztatni,erre van 4 évünk.
A környezetünkben élő embereket kell meggyőzni,hogy ő tud csak válltoztatni a sorsán.Ehhez bizony ell kell menni szavazni,és nem a média által sugalt jelöltre,hanem a személyes benyomása alapján válasszon.Úgy érzi itt minden jó,akkor tarcsa meg a mostani vezetést,ha pedig nem akkor menessze őket. Az ő szavazata is annyit ér mint a politikusuké,de nekünk van egy előnyünk velük szemben MI TÖBBENVAGYUNK!!!
Törölt felhasználó 2006. 08. 19. 09:39
Miért ment ez el ennyiszer?
Törölt felhasználó 2006. 08. 19. 09:28
Az embereket az érdekli, hogy ki lőtt Berényi Miklósra... 10 ből 2 ember tudja mikor lesz itt szavazás. El kell menni Kanadába tőkét gyűjteni a fiatal és magányos embereknek. A mai fiatalok bénák, csak recskáznak egyedül dvd-re. 2010-ben simán nyer a Gyurci! Jó LESZ!
Törölt felhasználó 2006. 08. 19. 09:27
Az embereket az érdekli, hogy ki lőtt Berényi Miklósra... 10 ből 2 ember tudja mikor lesz itt szavazás. El kell menni Kanadába tőkét gyűjteni a fiatal és magányos embereknek. A mai fiatalok bénák, csak recskáznak egyedül dvd-re. 2010-ben simán nyer a Gyurci! Jó LESZ!
Törölt felhasználó 2006. 08. 19. 09:26
Törölt felhasználó 2006. 08. 19. 09:26
pampa 2006. 08. 19. 08:30
Előzmény: #24  Törölt felhasználó
Csak nem választás lessz ott is? Most van pénz gazdagon minden bulira,majd megint kiderül,hogy üres a mézesbödön és a szorgalmas "méhecskék" újra megtölthetik!
Mert lessz itt választás 2010-ben is és előtte a tömegeket újra el kell varázsolni a nagy jóléttel.
Törölt felhasználó 2006. 08. 19. 08:22
Előzmény: #24  Törölt felhasználó
Kevesebb sört kellett volna inni ebben a kurva nagy hőségben! Vannak ennél komolyabb ügyek is! Mit szóltok a Járai örült száguldozásához a közutakon?
Törölt felhasználó 2006. 08. 18. 23:26
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
Bocs a név miatt,de már untam,hogy nem tudok regisztálni!

Képzeljétek Miskolcon május 1, átköltözött aug.18-ra!
-ingyen gulyás
-ingyen sör
Mindez középkori vigasságoknak álcázva!
HÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2006. 08. 18. 22:40
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Bizony isten, egyszer csináltatok egy ilyen pólót!!! Természetesen a szignóddal, ha nem gond (jó, a bevétel 80%-át megkapod, ha jótékony céllal nekem adod:)))))
Törölt felhasználó 2006. 08. 18. 22:17
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
Az országnak azért még szerintem nincs vége,csak nem hozzáértő emberek kezébe került.Sajnos.én ismernék a környezetemben egy pár embert,akik játszi könnyedséggel rendbe tudnák tenni ezt a nagy rendetlenséget.Mert folyik az államkasszába pénz becsületesen,csak nincs jól elosztva,beosztva.Egy háztartásban,vállalkozásban is annak fontossági sorrendek.Ha egy vállakozásnak nincs annyi tőkéje,hogy luxus autóval reprezentáljon,akkor nem reprezentál.Hiszen az a partner,akivel üzletet köt,vagy vendégül lát,pontosan tudja,hogy nem egy olyan állalkozóval áll szemben,aki megengedheti magának azt a bizonyos luxus autót.Épület felujitásokra milliárdokat költenek el,a költségvetésből,de a gyógyszer,gázár támogatásokat folyamatosan szüntetik meg.Vizit dij?Hát nevetséges!Minden dolgozó emberke után,a cége fizeti a tb-járulékot,ami elméletileg a saját betegéllátására szolgál.Akkor miért kell még vizit dijat is fizetni?Családi házaknál ugye épitmény adót kell fizetni.Elméletileg adózott pénzből veszi az ember a telkét,és épiti rá a házát.Mert szorgalmasan dolgozott,kikaparta magának.mikor kész lett a házzal,5 é mulva épitmény adó kötelessé válik,tehát bérli az önkormányzattól a saját házát!hát ezt is jól kitalálták!és még sorolhatnám,de én kicsi vagyok.majd valami okos,remélem előrukkol elöbb,vagy utóbb hasonló témákkal.
Törölt felhasználó 2006. 08. 18. 21:52
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
Én is, énisénis maradoook! :-)) (Bár a helyzet felettébb aggasztó! :-(( )

Topik gazda

MZ/X
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek