Topiknyitó: Portfolio 2018. 09. 28. 06:48

Muskot csalással vádolja és beperelte a tõzsdefelügyelet - Romokban a Tesla  

Ugrás a cikkhez
Elon Muskot, a Tesla vezérét csalással vádolja és beperelte az amerikai tõzsdefelügyelet (SEC) a most nyilvánosságra került bírósági dokumentumok szerint. A befektetõk nagyon megijedtek, több mint 10 százalékos mínuszban is jártak
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2018. 10. 25. 06:43
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
#10
Törölt felhasználó 2018. 10. 24. 07:14
#9
Phylaxa 2018. 09. 30. 12:31
Előzmény: #3  Megmondoemborke
#8
Szerintem is mondjanak nyugodtan amit csak akarnak. Egészséges esetben a meghatározó tulajok mondják meg úgyis, hogy mit tegyenek, semmit sem számít, hogy mit mondanak a beosztottak. Ha pedig a meghatározó tulaj a vezér, akkor  sínen van az ügy, hiszen tudjuk, hogy nem mondhat el mindent, hiszen kár érné a céget. Tehát, ha imád fontos dolgokat közölni, akkor hazudik. :)
Törölt felhasználó 2018. 09. 30. 10:12
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
#7

Azt még azért hozzáfűzném, hogy az Amerika és nem Magyarország. Nálunk természetesen sok mindent máshogy értelmezünk, a törvények, szabályok nem mindenkire vonatkoznak. Nálunk elképzelhetetlen, hogy politikust sarokba szorítsák, a törvényeink megkerülhetőek.
Nálunk kijelentik, hogy loptunk, csaltunk, hazudtunk, mégsincsenek elítélve, de miért is? Mert aki megtehetné, az is ezt csinálja. Holló a holló szemét nem vájja ki.
Nevetséges, hogy ilyenek annyival el vannak intézve, hogy a NÉP majd a választásokon eldönt. Aztán ha alul maradnak, élvezhetik a ellopott milliárdokat.
csezo2 2018. 09. 30. 09:16
Előzmény: #3  Megmondoemborke
#6
A Twitter hogy lenne "random noname fórum" ?! Rengetegen figyelik Musk twitterezgetéseit is, ahogy a másik Twitter-huszár,Trump üzeneteit is. Azt mondod,hogy semmi törvénytelenséget nem tett ? Nagyon durva szabálytalanságot követett el,mikor nem a tőzsde hivatalos hírcsatornáját használta,ami előtt fel kellett volna függeszteni  a kereskedést.
Törölt felhasználó 2018. 09. 30. 08:59
Előzmény: #3  Megmondoemborke
#5

Azzal a twitterezéssel sok nagybefektető elbukta pénzét, ne gondoldd, hogy annyiban hagyják. Amerikában kártérítést lehet kérni a mikrohullámú sütőben megdöglött macskára is, mert nem volt benne a használati utasításban, hogy macskaszárításra nem alkalmas.
Ez még nem a vége, több per is elindult és mivel egyben már ítélet is született, a többire kihatással lesz a végeredmény.
Egy ilyen kérdésem lenne, hogy a EST-es fórumozók által meghírdetett találkozó minek minősül? Egy főtulajdonos részvételével?
Törölt felhasználó 2018. 09. 30. 08:32
Előzmény: #3  Megmondoemborke
#4
Megmondoemborke 2018. 09. 28. 08:08
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#3

Ja persze egy random noname fórumon történő trollkodás mint piac befolyásolás LMAO.
Ez inkább természetes szelekció egy formája. Aki annyira autista, hogy hallgat egy ilyen forumon bárkire is, az megérdemli...
.
Amúgy meg Musk esetéből sem lesz semmi. Keserű neki a szőlő, de semmit nem tehetnek ellene, mert semmi törvénytelent nem tett.
Törölt felhasználó 2018. 09. 28. 06:48
Előzmény: #1  portfolio
#2

Ezt kellene bevezetni nálunk is, akik folyamatosan fel-le beszélik a fórumon az árfolyamokat, biztos bennfentesnek beállított pletykákat hintve szét. Néhány topikban már összeveszés szintjén vitáznak, hogy ki adta el a pakkját, nem ezt ígérted, meg hogyan képzeled. Ez már alulról súrolja  a bennfentes kereskedés fogalmát, csoportokat létrehozva, egymást buzdítva, összebeszélve.
A következő, aki ennek a nagy mestere, Trump lesz a twitterezgetéseivel, ahol kifecseg olyan lépéseket, ami a világgazdaságot manipulálják.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek