Topiknyitó: Portfolio 2018. 04. 14. 21:50

Musk komoly titkot árulhatott el dühében, miközben kiosztotta az Economistot  

Ugrás a cikkhez
Elon Musk kemény kommentárt fûzött hozzá az Economist egyik cikkéhez a Twitteren, amelyben arról írtak, hogy az amerikai elektromosautó-gyártónál hamarosan újabb tõkeemelést hajthatnak végre. A Tesla vezére amellett, hogy kiosztotta
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2018. 04. 14. 21:50
Előzmény: #1  portfolio
#2
Musk egy nagyon jó üzletember, tudja mikor kell "véletlenül" elszólnia magát, ha ezt ráadásul a dühében teszi, még hitelesebbnek tűnik.  Az ötletei a jövőbe mutatnak, csak a játékszeréhez nagyon sok pénz kell és kérdéses a megtérülése.
Az elektromos autó is egy kicsit csalás, mivel az autó tényleg nem bocsájt ki káros anyagokat, de az  áramtermelésre használt eszközök, azért jócskán szennyezik a környezetet.
A biometanol előállításához használt kukorica termeléséhez és etanollá változtatásához annyi energia (környezetszennyezés) szükséges mint a hagyományos üzemanyag használata. Csak akkor lenne létjogosultsága, ha a mezőgazdasági felesleget dolgoznák fel.
Egy kicsit hasonlít ahhoz, hogy állítólag Dubajban 4 liter gázolaj felhasználásával állítanak elő édesvizet a tengervízből. Az édesvízzel meg úgy gazdálkodnak, mint nálunk....szökőkutak, öntözés, autómosás, medencék, stb.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek