aszem montenegrói leányával bukott egy nagyot, és volt valami elhúzódó vizsgálat!
ezért áthúzódott az osztalék, ezért 2x fizetett, viszont talán tavaly volt, hogy nem tudott rendes közgyülin mérleget produkálni és osztalékot megszavazni......harmadszor nem fog, csak évente eccer:)))
de nem figyeltem, mikor JELENT !!!!!!!!
az a baj hogy semmit jó vétel nem kínálkozik most más papírokban!phili meg eco sztem kamu most már kökemény riziko.mol már necces,fene se érti már ezeket a szabályokat a mol körül
én már bánom hogy tegnap nem szórtam ki!ma vissza vehettem volna olcsóbban.amcsi nagy zakóban van ugyhogy sztem hétfőn megnézi a 920 környékét is.sajna .de akkor is tartom
Ez egy olyan reszveny ami meg csak nem is sejteti onmagarol, hogy erdmes lenne valamire is tartani.Meg en sem hiszem el,hogy 969es atlgon ma erdemes vp;t szornom. Pedig ez tortent. Kiszortam mindet mert ez egy akkora szutyadek - godoltam - ,hogy szivjon hleyettem mas vele.Senkinek nem akartam rosszta aazal, hogy eladogattam, de legfobkeppen magagamnak nem. Ezert szortam amig volt ra vevo. De ez a papir .akkor is igeretes.Mondjuk ezt akkor tudnam egyertelmuen es egyontetuen alltani, ha nem larnek helyette mas, tobb es job lehetosegket.Ez a papir, Mtelekom nev alatt, egyre es egyre igeretesebb .Nem erdekel, hogy a szart is izetlennek erzik benne.....biztos meg van erre egyeseknek az okuk...en ezt meg is ertem.De ez egy olyan szutyadek, emi elobb-utobb sokakkal ki fog cseszni amikor az arfolyama egyre magasabban es magasabban fog arazodni.Speka valogatja, Ennyi!
Mtelekom