Értem!
De akkor jobban megéri eladni, mert ha mondjuk most belevettél és 620 ig elmegy akkor fogsz 65 ft kb! De ha nem adod el az 50Ft le is esi másnap! Nem?
Ez már osztalékig nem fog menni 530 alá, de 550 alá se nagyon. Már decemberben be kellett volna vásárolni 520 alatt bőven. Én vettem 515 -ön 10K-ot és még rávettem 547 -en.
Miki, ne idegőjé má ki! Emlékszel Te, hogy milyen nehezen nyomták le 540-530 alá? ( De annak oka volt, adóoptializálás. ) Több hetes mutatvány volt. Ráadásul akinél most van a papír az ott vette, minek nyomná oda vissza? Megfordult az irány ember, nem látszik? Tényleg nem látható?
Valaki kitárazott 555-ön. Egyenlőre most nincs ellenállás, csak korrekciózni fog, hol kicsit, hol nagyot, nem kell beszarni. Most a többség vagy fenntebb beragadt vagy olyan, aki lentről kiséri felfelé, az új beszállók evidens, hogy fenntebb várják és tólják fö-nek.
én arra gondoltam ,hogy osztalék előtt letolják 520-530 ra de előtte talán megüti a 600at ,akkor helytálló egy 600 as eladás és 520-530 as vétel nem de ?
Bakker, Te mindent fordítva csinálsz. Eddig reménykedtél, hogy visszajöjjön, most félsz hogy lemegy.
Figyelj ide, most kell reménykedni, amikor lenn volt akkor kellett volna félni.
Szerintem az igazi Pálforduló az az 550-es átkötések garmadája volt, jelenleg hosszú távú hetes mozgást vizsgálva még csak most fog ugye kitörni, és a célár valahol 620 körül lehet.
Nem tartom jó ötletnek ezt a fajta beleadok visszaveszek mozgást, hiszen aki jelenleg Telkoba fektet, az konzervatívan tőzsdézik.
Az is látszik,hogy vannak akik lent akarják tartani, és vannak akik el akarják indítani, kérdés mi lesz ha kijön egy jó eredmény hm... valaki be fog szopódni,és igazából én számítok egy egészen tűrhető normális eredményre, vagyis a a bevételek stabilizálódására.
Utolsó negyedévben szokott azért a dömping lenni a mobil terén, és a közös internet és kábel is elég jól hódít.
Jelenleg még azért nem tudjuk, vajon ténylegesen mennyi is lesz az oszi, valszeg 50 Ft, hát majd eldől.
Egy biztos, ha a magyar piac kilő, akkor a Telko is kilő, én inkább ebben parkoltatok, mint hozamgarantáltban, ami fizet évi 4,5%-ot.....
Mtelekom