Nem mindenki gondolja szerintem, esetleg én, meg még 1-2 emberke itt, az is lehet , hogy neked van igazad, de én csak akkor adnám el itt a 770en vett papírt, ha nagyon nem megy, és ezért gondolhatják egyesek , hogy 800nál azért tartják be, hogy sok kisvásárló esetleg még odaadja nekik, legalábbis ez egy forgatókönyv lehetne szerintem!
miért gondolja mindenki, hogy valaki szándékosan lent tartja az árat? nem lehet, hogy sokan vettek mondjuk 770 körül és pont jó eladási árnak tartják a 799-et vagy a 800-at?
Nem hiszem, hogy most lesz öntögető. Nálam épp most kezdene vételre fordulni a telko...
Persze a 800 Ft az erős szint. De hóvége, negyedév vége. Épp jó alkalom fölé rántani:)
Ha meg hírekre esés lenne, akkor azt vételekre lehetne felhasználni.
Most regiztem be, csak olvasgattam a fórumokat idáig. Pár éve tőzsdézek (külföldön is), mivel van néhány K rv-em (686-tal) ide gyakrabban benézek.
Kíváncsi vagyok a 2. támadásra a 800 ellen. Átmehet, ha itthon is úgy akarják a hózárást, meg a 2 makro amcsi adat is jó (bár most szerencsére az általános hangulattól, még úgy se függünk). Ebben a pillanatban csak 799-n van mindössze 148K eladás.
Mtelekom